Kategoriler
Genel

Domain Nedir?

Sitemizin sizlere sunmuş olduğu Domain hizmetleri çerçevesinde; “     Alan adı kaydı, Alan adı transferi” hizmetleri hosting hizmetleri içinde sunulmaktadır. Paket olarak satılan hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Domain; bir diğer adı alan adıdır. Herhangi bir web sitesine erişmek için kullanılan adrestir. Sİtenin karmaşık fonksiyonlara sahip IP adresini kullanmak yerine daha pratik yöntemdir.

Sitenizin kimliği gibi de düşünebilirsiniz. Daha çok internet ağı ile iletişime geçebilmeyi de sağlar ve kişilerin sitenizi bulma yoludur.

Sitemiz aracılığıyla alan adınızı alma hizmetleri sırasında sizlere en uygun alan adını bulmada yardımcı olmaktadır. Aklınızdan geçen alan adını yazın bizde sizlere en uygun olanlarını liste halinde sıralayalım. 

Uygun fiyatlar ve online ödeme imkanı ile Domain satın alabilirsiniz.

Sitemiz aracılığıyla domain transferi de yapabilmektesiniz. Öncelikle önceden kullanmış olduğunuz siteden/firmadan transfer domainini elde edip siteye gelip yazıyorsunu ve alan adı transfer kilidi aktif oluyor. Sonrasında aldığınız kodu girip email ile onay bekliyorsunuz. Yaklaşık en az 5 en çok 7 gün içerisinde transfer işleminiz gerçekleştirilmektedir.

TR. uzantılı alan adı kaydı uygun fiyatlarla oluşturabilirsiniz.

Alacağınız her bir domain uzantısı için farklı meblağlarda fiyat ödemektesiniz.

Sunucu Nedir ve Sunucu Hizmetlerimiz

Server olarakta bildiğimiz sunucu; kişilerin bilgisayar/internet ortamında oluşturmuş olduğu verilere online olarak bu sayede ulaşır. İçinde kaynakların açık kod olarak barındığı ve bu sayede birden çok kullanıcının bu ağa erişebildiği sistemdir. Birden çok çeşidi vardır. Bunlardan biri Reseller hosting dir.

Reseller hosting; paylaşımsız sunucudur. Daha sınırlı sayıda sunucu hizmeti sunar. Büyük firmalardan alınan sunucu ile müşterilere dağıtım yapılır. İşlev kısıtlılığı vardır ve daha küçük çaplıdır. Şuan da sitemizde Bulut ve Sanal sunucularımız ile Amerika ve Almanyadaki kiralık sunucularda indirim/kampanya bulunmaktadır.
 

Sunucu Hizmetlerimiz

Sanal Sunucu

  • Bulut Sunucu 
  • Sanal Sunucu 
  • Linux VPS
  • Windows Sanal Sunucu

Fiziksel Sunucu

  • Türkiye Kiralık Sunucu
  • Fransa Kiralık Sunucu 
  • Amerika Kiralık Sunucu 
  • Almanya Kiralık Sunucu

Çalışma Prensibimiz ve Site Uygulamalarımız

Güler yüzlü ve kaliteli bir iş anlayışının yanı sıra sizlere çağın teknolojisine uygun hizmet verebilmek için kendimizi geliştirmekteyiz. Sağlamış olduğumuz Web hosting ve Sunucu hizmetlerini siteniz oluştuğunda herhangi bir sunucu aksaklığı, donması yaşanmaması için sağlam bir alt yapı ile faaliyetlerimizi yürütmkteyiz.  

Satın almak istediğiniz paketlerle ilgili soru/sorun/önerileriniz olduğunda düşüncelerinizi paylaşabilmeniz için site içerisinde canlı müşteri hizmetleri servisi bulunur.

Ayrıca site içerisindeki telefon numalarımız ile e mail adresimiz üzerinden de bize ulaşabilirsiniz.

10 senedir pek çok kurum ve kuruluşa hosting hizmeti veren sitemiz SSD depolama hizmeti ile çalışmaktadır. Uygun fiyat ve kaliteli bir ekip ile çalışan firmamız, her kullanıcısına ücretsiz SSL Sertifikası sunmaktadır.

Tarafımızdan geliştirilen ve entegre edilebilen çok sayıda ücretsiz uygulama site içerisine eklenebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir