Kategoriler
Genel

Oyunseverlerin Favorisi Modern Zamanların En İyi 10 Oyunu

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği Black Friday, farklı kategorilerdeki popüler oyunları çok daha uygun fiyatlara satın almak için harika bir dönem! Müthiş fırsatlar sunan bu indirim günlerinde hem PC oyunları hem de konsol oyunları oldukça avantajlı fiyatlarla oyunseverlere sunuluyor. Uygun fiyatlarla sevdiğiniz oyunları satın alırken en doğru kararı vermek istiyorsanız sizler için seçtiğimiz 2020’nin en popüler oyunlarını inceleyebilirsiniz.

Death Stranding

Yapımcılığı Hideo Kojima tarafından üstlenilen ve bu yüzden daha da heyecanla beklenen Death Stranding hem Playstation 4 hem de PC üzerinden oynanabiliyor. Alışılmışın dışında bir tarza sahip olan oyun post-apokaliptik bir ortamda geçiyor. Ölüm Kıyısı adında bir felaketle karşı karşıya kalan dünyada farklı yaşam yerleri bulunuyor. Bu yerler arasında eşya taşıyanlar ise oyunun kahramanları. Kojima’nın tecrübesiyle derin bir hikayeye dönen ve 8 Kasım’da oyunseverlere sunulan oyun başarılı yorumlar alıyor.

PES 20

Oyun dünyasında popülerliğini hiç kaybetmeyen PES’in bu yeni oyunu farklı bir isimle oyunseverlerin karşısına çıkıyor: eFootball. Oyunda bulunan yeni mod Match Day ise e-spor mücadelelerini çok daha keyifli bir hale getiriyor. İster haftalık turnuvalarda ödül ve puan kazanabilir, isterseniz de gerçek maçlarda oynayabilirsiniz. Kariyer moduyla daha eğlenceli hale gelen PES 20, PS4 üzerinden oynanabiliyor.

Fifa 20

Yeni güncellemelerle futbol tutkunlarını memnun eden Fifa 20 de 2019’un en merakla beklenen oyunlarından biriydi. EA Sport tarafından yaratılan oyun özellikle sokak futbolu temasıyla öne çıkıyor. Hikaye modu ve teması ile oyun incelemelerinde yüksek puanlar alan Fifa 20, futbolseverlerin mutlaka edinmesi gereken oyunların başında geliyor.

Need For Speed Heat

8 Kasım’da oyunseverlere sunulan Need For Speed Heat, tüm zamanların en çok oynanan oyunlarından birinin güncellenen halini gözler önüne seriyor. Yeni versiyonda çok daha oyuncu dostu bir tutuma sahip olan oyunda kişiselleştirilebilen özellikler bir hayli fazla. EA Games tarafından yaratılan seri en çok sevilen araba yarışı oyunlarından biri oluyor.

Borderlands 3

Oyunseverlerin uzun süredir beklediği oyunlardan biri de Borderlands 3. Gearbox tarafından geliştirilen yeni oyun 7 senenin ardından oyunseverlere sunuluyor. Yayıncı kardeşlerin dünyayı ele geçirme planları bu oyunda da devam ediyor. 13 Eylül’de çıkan oyun incelemelerde de yüksek puanlar alıyor. Oyun, hem PC’de hem de Playstation’da oynanabiliyor.

Control

Remedy Entertainment tarafından yaratılan Control, 27 Ağustos’ta oyun tutkunları ile buluştu. Enteresan bir hikayeye sahip olan oyun paranormal olayları inceleyen Federal Kontrol Bürosu etrafında şekilleniyor. Doğa üstü olaylar etrafında ilerleyen aksiyon, oyunu daha heyecanlı kılıyor.

Anthem

BioWare’in yapımcısı olduğu Anthem 22 Şubat’ta oyunseverlere sunuldu. Oyunseverler, oldukça iddialı olan oyunda düşmanlarla dolu bir dünyayı keşfe çıkıyor. Anthem’in öne çıkan özellikleri arasında RPG ögelerinin fazlalığı ve çok oyunculu bir şekilde oynanabilmesi de bulunuyor. PS4, Xbox One ve PC’de Anthem’i oynayabilirsiniz.

Devil May Cry 5

PS 4, Xbox One ve PC üzerinden oynanabilen Devil May Cry 5, 8 Mart’ta oyun tutkunlarıyla buluştu. Her oyunda aynı standardı koruyan serinin bu yeni versiyonunda ise yüksek aksiyon oyun tutkunlarını bekliyor. Capcom tarafından yaratılan oyunda ana karakter Dante ve yan karakterler keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

The Dark Pictures: Man of Medan

30 Ağustos’ta sunulan The Dark Pictures: Man of Medan; müzikleri, hikayesi ve görselliği ile oyunseverleri memnun ediyor. Supermasive Games’in yapımcılığını üstlendiği oyun korku ve gerilim teması ile öne çıkıyor. Oyunu PS4, PC ve Xbox One üzerinden oynamak mümkün.

Days Gone

Zombi temalı oyunları sevenlerin heyecanla beklediği oyunlardan biri Days Gone’dı. 26 Nisan’da oyun tutkunları ile buluşan oyun post-apokaliptik bir dünyada geçiyor. Playstation 4’e özel yaratılan Days Gone hem ana hikayesi hem de yan hikayeleri ile incelemelerde tam puan almış durumda.

2020’nin bu öne çıkan oyunlarını ve PS4 fiyat aralığını Teknosa.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Black Friday’e özel indirimlerden yararlanarak uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz oyunlar ve PS4 Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’da sizi bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir