Kategoriler
Genel

Amerika’da Dil Okulları

Amerika’da dil eğitimi almak isteyen birçok kişi bulunuyor. Bunun sebebi çoğunlukla İngilizce dili olarak görülebiliyor. Amerika dil okulları konusunda iyi bir araştırma yapmak dahi sorunlara çözüm olamayabiliyor. Bu sebeple bu konuda uzman ve profesyonel kişilerden yardım almak en doğru yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Profesyonel Yardım

Studyzone firması Amerika dil okulu konusunda çok fazla kişiye danışmanlık hizmeti vermiş bir firmadır. Öyle ki sitesindeki referanslar kısmında bulunan kişilerin ifadeleri bu firmanın ne kadar işinin ehli ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösteriyor.

Stduyzone Nasıl Bir Firmadır?

Studyzone firması Amerika’da dil eğitimi konusunda kendini uzmanlaştırmış bir ekipten oluşuyor. Bu da onlara gelen kişilerin istediklerini karşılar niteliktedir. Firmanın 300’den fazla temsilciliği de bulunuyor.

Danışmanlık konusunda günün her saati, her dakikasında sizlere gerekli hizmetleri veriyor.

Hizmetlerinin arasından örnek vermek gerekirse;

  • Vize danışmanlığı
  • Bireysel analiz
  • Okula kayıt
  • Konaklama
  • Acil durum hattı

Konularında hizmetler veriyor.

Ayrıca firma hakkında bilinmesi gereken en hassas konu ise %100 müşteri memnuniyeti sağlıyor olmalarıdır. Bu konuda güler yüzlülükleri en başta gelen özelliklerindendir. Teknolojik alt yapısı ve işlemleri hızlı bir şekilde çözmeleri de bu konuda yüksek oranda iyi bir danışmanlık vermelerine yarar sağlıyor. Firmanın Türkiye’nin 3 büyük şehrinde ofisleri bulunuyor. Bu ofislere de giderek kişisel gerekli görüşmeleri yapabiliyor. Kişiler diler ise direk olarak site üzerinden de iletişim kuruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir