Kategoriler
Genel

Galatasaray Alanya Spor Mücadelesi

Mariobet: Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Alanya Sporu 1 – 0 mağlup ederek 3 puan almayı başardı. Aldığı galibiyet sonrası Galatasaray, ligde 23 puana sahip olurken Aytemiz Alanya Spor, 22 puan ile Galatasaray’ın gerisinde kaldı. Radamel Falcao, uzun bir sakatlık süreci sonrası Alanya Spor maçında forma giydi.

İlk yarıyı 20. dakika da Younes Belhanda’nın attığı penaltı vuruşuyla 1 – 0 önde bitiren sarı kırmızılı ekip, Fernando Muslera’nın başarılı kurtuluşlarıyla Aytemiz Alanya Spor’un baskısına rağmen maçı 1 – 0 önde tamamlayarak galibiyeti kazandı.

Galatasaray 2 Maç Sonra Galip Geldi

Ligin 12. Haftasında Başakşehir’e yenilen sarı kırmızılı ekip, 13. Hafta da Trabzon deplasmanında oynan karşolaşmada beraberlik betpas elde etmişti. 2 maç sonrasında Türk Telekom Stadında, Alanya Spor ile oynan maçı kazanan sarı kırmızılılar 3 puanın da sahibi oldu.

Falcao Formasına Kavuştu

67 gün sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Radamel Falco, Alanya Spor karşılaşmasında 78. Dakika da maça dahil oldu. Mariobet

Muslera’dan Muhteşem Performans

Alanya Spor karşısında kalesinde devleşen Muslera, üst üste yapılan 5 şutu kurtararak takımının galibiyet almasını sağladı. Muslera’nın bu performansı izleyenlere ve rakibe büyüleyici anlar yaşattı.

Golü Atan İsim Belhanda

Galatasaray – Alanya Spor karşılaşmasının 20. dakikasında kullandığı penaltı vuruşuyla Galatasaray’a galibiyet kazandıran Belhanda, atmış olduğu bu gol ile Ligdeki 2. Golünü kaydetmiş oldu.

Ademin Golü Sayılmadı

Mücadelenin 5. Dakikasında fileleri havalandıran Adem Büyük ‘ün golü Var’a takıldı. Mariobet Yapılan inceleme sonrası pozisyonun ofsayt olduğu kararı verildi.

Süper Lig’de Galatasaray ile 7 kez karşılaşan Alanya Spor, yine galibiyet alamadı. Alanya Spor, oynanan 7 maçta 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir