Kategoriler
Donanım Haberleri

Sanal Gerçeklik ve Asus Teknolojisi

Sanal Gerçeklik adına yeni adımlar atan Asus teknoloji devi VR gözlük üretiminde ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Sanal Gerçeklik gözlükleri uygun olacak

Bilgisayar çözümlerine getirdiği akılcı çözümleri cep telefonları ile taçlandıran Asus imdi de sanal gerçeklik adımını attı. Asus VR olarak piyasaya sürülen sanal gerçeklik gözlükleri hem cep telefonundan hem de diğer sanal özelliklerden görüntüler almamızı sağlıyor. Asuz Zenfone VR sanal gerçeklik gözlüğü olarak adlandırılan gözlükler 60 TL civarında fiyatlarla satışta.

Asus laptop çözümlerinde ucuz fiyat ve kaliteli parçalar üreterek pek çok kişinin tercihi oluyor. Asus laptoplar işlemci, ram ve hız konusunda ultra çözümler sunmaktadır. Rakiplerine nazaran daha fazla ısınsa da segmentlerine göre çok iyi laptoplarda çıkmaktadır. Asus laptopların ardından ise Asus teknolojilerinde ikinci sıra Asus cep telefonlarına ait. Asus Zenfone olarak piyasaya sürülen cep telefonları oldukça fazla ilgi gördü. Asus Zenfone cep telefonlarının çok ilgi görmesinin sebebi ise geniş ekran, hızlı arayüz, şık tasarım.

Hem Türkiye’de hem dünyada milyonlarca kullanıcı bulunan Asus, sanal gerçeklik gözlüğü ile ne kadar tatmin edici bilinmez ama 3D alanında önemli bir adım attığı söylenebilir. Asus Zenfone VR sanal gözlükler kumaş bir kısımdan kafaya geçirilerek kullanılıyor. Ön tarafında ise gözlük şeklinde büyük dürbün tasarımlı görüntü mercekleri yer alıyor. Büyük ve zevkli görüntüler alınması için doğru bir adım.

Sanal gerçeklik 3D teknolojilerinin gelişmesi ile daha zevkli bir hale gelecek. 3D video üretimi oldukça maliyetli olduğundan bu çekimlerin ilerleyen yıllarda daha da kolaylaşması durumunda sanal gözlükler de daha zevkli hale gelecek. Sanal gözlük kullanıldığında görüntünün içerisinde yaşıyormuş hissi katmaktadır. Dışarıdan bakanlar sanki zombi gibi görse de aslında öyle değil. Video ve görüntü içerisinde eğlenceli bir an yaşamak isteyen kullanıcılar Asus Zenfone VR sanal gerçeklik gözlükleri ile keyifli anların tadını çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir