Kategoriler
Donanım Haberleri

Razer’ın yeni oyun seti tanıtıldı

Oyun tutkunlarının yakından tanıdığı donanım üreticisi Razer, Rusya’nın Moskova şehrinde düzenlenen IFA 2018 teknoloji fuarında yeni ürünlerini tanıttı. Razer’ın tanıtımını yaptığı oyuncu seti Razer Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite ve Mamba Wireless ürünlerinden oluşuyor. Sette yer alan Razer Kraken Tournament Edition kulaklık  oyunculara yeni bir özellik sunuyor. THX Spatial Audio ile artık oyuncular sesin geldiği yönü anlayabilecekler. Böylelikle oyun keyfinin arttırılması amaçlanmış. Ayrıca kulaklıkların daha uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla soğutucu jel kullanılmış. Kulaklığın fiyatı ise 100$ belirlenmiş durumda.

Razer BlackWidow Elite klavye ise oyunculara 80 milyon basış ömrü sunduğu gibi, sağ tarafta yer alan dijital tekerler sayesinde farklı fonksiyonlarda kullanılabiliyor. Kullanıcılar tuşlara Synapse 3 yazılımı ile makro verebiliyorlar. Klavyenin ses aktarma özelliği olduğunu da belirtelim. Razer  klavyede dahili depolamanın yanında bulut depolamaya da yer vermiş. Böylelikle 5 profil kaydetme şansı doğuyor. Klavyenin fiyatı ise 170$ olarak belirlenmiş.

Razer Mamba Wireless hakkında bilgilendirme yapacak olursak, firma 5G optik sensör kullanmayı tercih etmiş. Ayrıca Mamba Wireless 1600 DPI hassasiyete sahip. Razer’ın yaptığı açıklamaya göre çözünürlük oranı %99.4. Oyunculara ise tek şarjda 50 saate kadar kullanabilme şansı sağlıyor. Farenin de basış ömrü 50 milyon olarak açıklanmış durumda. Kullanıcılar 7 tuşu istedikleri gibi programlayabilecekler.  Razer’ın fare için açıklamış olduğu fiyat ise 100$

Razer BlackWidow Elite
Razer Kraken Tournament Edition
Razer Mamba Wireless

“Razer’ın yeni oyun seti tanıtıldı” için bir yanıt

Razer yapmış yine yapacağını. Dolar pahalı olmasa ilk alacağım set olurdu. Sanırım uzunca bir süre beklemem gerekecek. İmkanı olan mutlaka alsın dostlar. Razer bu konuda lider.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir