Kategoriler
Donanım Haberleri

G.Skill Ripjaws KM560 MX Oyuncu Klavyesi Tanıtıldı

Oyuncu klavyesi modellerinde son dönemde daha çok tercih edilen numerik bölümsüz klavyelere bir yenisi daha eklendi. G.Skill Ripjaws KM560 MX olarak duyurulan modelin özellikleri mekanik oyun klavyeleri için beklenen performansın da elde edilmesini sağlıyor. İşte son detaylar.

Oyuncu serisi klavyeleri giderek yaygınlaşmaya başladı. Ünlü markaların yeni seri klavyelerin bir bir giriş yaptığı sektörde şimdi ise yeni bir moda başladı. Son başlayan akımda artık oyuncu serisi klavyelerin numerik bölümünün bulunmadığı seriler piyasaya sürülüyor ve daha çok bu seriler tercih ediliyor.

Son dönemde ağırlık kazancı, daha minimal modeller elde edilmesiyle beraber daha rahat kullanım sunulması gibi detaylar sayesinde tercih unsuru haline gelen bu serilerden birisi de G.Skill Ripjaws KM560 MX modeli olarak ortaya çıktı. Yeni modelin duyurulmasının hemen ardından serinin özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Özellikle mini tasarımıyla ve kullanışlı ergonomik yapısıyla dikkat çeken yeni modelin teknik özellikleri ise oldukça başarılı gösteriliyor.

G.Skill Ripjaws KM560 MX Özellikleri

Tanıtımdan sonra detayları netlik kazanan yeni modelin teknik özellikler kısmında en başarılı gösterilen yönü mekanik anahtar kullanıyor olması. Hemen her ayarda, her kullanım modunda maksimum hassasiyet sunulmasını sağlayan detayların dışında klavyenin anti-ghosting özelliği bulunuyor. Bunun dışında n-Key özelliği sayesinde tercih edilen oyun klavyesi modellerinden biri olması beklenen G.Skill Ripjaws KM560 MX serisi üç farklı renk seçeneğine de sahip. FN moduyla hızlı kısayol tuşları kullanımı sunan klavye modelinin makro kaydı gibi ekstra özelliklerinin dışında kablolu tasarımı da diğer öne çıkan detaylar arasında.

Kablolu tasarımda ise örgü kablo adı verilen ve son dönemde çok sık kullanılan teknolojiye yer verilmiş durumda. USB 2.0 teknolojisine sahip olan örgü kablo anında tepki özelliği için yeterli bir bağlantı performansı sunuyor. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleriyle beraber kısa süre sonra satışa çıkması beklenen yeni seri klavyelerin fiyatının ise açıklanmadığını ekleyelim. Fiyat konusunda net açıklamanın ise piyasaya çıkış yapmadan hemen önce açıklaması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir