Kategoriler
Donanım Haberleri

Canon’dan taşınabilir Projeksiyon cihazı

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte Taşınabilir cihazlar artık taşınabilir hale gelmeye başladı. Teknoloji devlerinden olan Canon yeni bir ürününü daha duyurmaya hazırlanıyor.

Artık bu dönemlerde neredeyse hemen hemen Android işletim sistemi ve akıllı cihazlarda gittikçe yaygınlaşan ve değişik sektörlere yükseliş göstermesini sağladı. Daha önceleri ise projeksiyon cihazları genelde bir yere bağlanıp izleniyordu şimdilerde ise Conan’nın yeni çıkarmış olduğu bir cihaz M-i1 adındaki bu cihaz oldukça küçük cebinizde taşıyabilir ve bağımsız olarak çalışıyor.

Projeksiyon cihazları cebe girdi

Canon M-i1 adındaki projeksiyon cihazın özellikleri ise  105 x 105 x 22mm boyutlarında ve ağırlık olarak ise  235 gram ağırlığında. Bu bakımdan kullanıcılar bu çıkan cihazı istediği yere götürebilir Cihazın ampul ise  700 lümen parlaklık veriyor.

Cihaz ayrıca 14-87 inç arasında Full HD yansıtma yapabiliyor. 3W mono hoparlör ile eğlenceli bir şekilde izlemenize olanak sağlıyor. Diğer bir özellik ise  4GB dahili kapasite içerik barındırma için oldukça yeterli. USB 2.0 üzerinden harici takviye yapmanıza olanak sağlıyor. Cihazın en büyük özelliklerinden birisi ise  Bluetooth ve WiFi bağlantı özelliği olaması bu özellik sayesinde istediğiniz filmleri izleme olanağı sağlıyor. Cihaz tek şarj ile 2 saate yakın kullanım süresi sunabiliyor.Ayrıca fiyat olarak ise 275 dolar’dan satışa sunulacağı açıklandı Bizi takip etmeye devam edin Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir