Kategoriler
Teknoloji

TrackR ile kaybolma işine son

TrackR küçük bir aygıt fakat işlevi çok büyük. Bu cihaz ile kaybolma işlemi tarih oldu. Üstelik kullanımı oldukça kolay ve fiyatı yaptığı işlevin yanında oldukça küçük kalıyor. TrackR ile ilgili detaylar..

İnsanlar yaşları ilerledikçe ortaya çıkan en belirgin sıkıntılarından bir tanesi unutkanlık. Bir çok şeyi unutabiliriz. Bu bazen bir hastalık boyutuna dahi ulaşabilir. Hepimiz bazen beş dakika önce yaptığımızı söylediğimizi hatta ne yediğimizi bile hatırlamayız. Çoğu metropollerde sık karşılaşılan en büyük dert ise alışveriş merkezleri otoparklarında yerini unuttuğumuz otomobillerimiz. Evet bazen insanlar araçları hakkında nereye bıraktıklarını hatırlamak için GPS taktırıyor. Üstelik maliyeti oldukça yüksek paralara. Ve düzenli olarak buna aidat ödüyor.

İşte tam bu noktada Kaliforniya merkezli bir şirket bir cihaz üretti ve bu cihaz oldukça küçük boyutlarda. TrackR cihazı akıllı mobil cihazlar ile çalışıyor ve işlevini yerine getiriyor.

TrackR nasıl çalışıyor

Google Play Store dan ücretsiz olarak TrackR uygulamasını indirmeniz gerekir ve ardından cihazınızı telefona tanıtın hepsi bu kadar kolay. Kaybolmasından endişe duyduğunuz her şeyi TrackR ekleyin. Böylece endişelerinize son vermiş olursunuz.

TrackR nerelerde kullanabilirim

TrackR değer verdiğiniz her şeye uygun tasarlanmış. Aracınıza, bisikletinize, mobil cihazınıza, tabletinize, anahtarlığınıza ve hatta biraz daha ileri giderek kaybolmasından endişe duyduğunuz bir hastanız var ise kolye gibi boynuna yada bileklik gibi bileğine kısacası her şeye kolayca takılabilir bir ürün.

TrackR nasıl temin edebilir fiyatı ne kadar

TrackR ABD de satışa sunulmuş olmasına karşın tüm dünyaya sevk edilebiliyor. Resmi web sitesi üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.Etiket fiyatı ise 29,99 dolar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir