Kategoriler
Teknoloji

Nokia ve Vodafone Türkiye’de

Akıllı cep telefonu pazarına merhaba diyen Nokia firması, geliştirmiş olduğu Android işletim sistemli cihazlarla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Nokia’nın Yeni Telefonları Türkiye’ye Geliyor!

Nokia artık yeni atılımlar yapmak için eski müşterilerini yeniden bir araya toplamayı hedefliyor ve HMD Global, Türkiye pazarına da bu konuda çok büyük önem veriyor. Geliştirmiş olduğu yeni akıllı telefonu modellerini ilk olarak satışa sunduğu ülkeler arasında  tabi ki Türkiye’nin de yer almasını hedefliyor.

Bu olayla beraber Vodafone ile birlikte Pazartesi günü İstanbul’da işbirliği detaylarını duyuracağı bir basın toplantısı hazırlamayı planlıyor. Vodafone Türkiye tarafından basın mensuplarına yollanan davet mailinde HMD Global ile ‘akıllı telefon dünyasında çok ses getirecek’ yeni işbirliği ibaresi dikkatleri üzerine çekiyor.

Tanıtılacak olan Nokia markalı cep telefonlarının ülkemizde ilk olarak Vodafone mağazalarında satışa çıkması ve bundan sonra diğer mağazalarda yer alacağının açıklamasını yaptılar. Vodafone Türkiye ise Nokia’nın desteğini ve geçmişteki popülerliğini ardında alarak ülkemizde daha geniş bir kesime ve abone kitlesine ulaşmayı hedefliyor.
Konuyla ilgili her iki firmadan da bir açıklama  yapılmadı anlaşmanın detayları ve ülkemizde satışa sunulacak olan Nokia modellerinin Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte açıklama yapacaklarını söylediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir