Kategoriler
Teknoloji

Nike Ve Apple Watch’ın Yeni Koşu Ayakkabıları Haziranda Piyasalarda

Apple Watch duyurduğu bir habere göre Nike ile yeni bir döneme başlıyor Apple ile olan ortaklığını geliştiren Apple Watch Nike ile yeni seri spor ayakkabılar çıkarmaya hazırlanıyor.

Nike Ve Apple ortak karar

Bununla birlikte sağlam görünümlerinin yanı sıra bir başka özelliği var bu özellik ayakkabı gökyüzünün renklerini yansıta bilen ve gece başka bir renk gündüz ise başka bir renk oluyor. Koşucular ve yürüyüş yapmak için yapılan bu ayakkabı konfor ve dayanıklılık bakımından oldukça iddialı görünen bu spor ayakkabılar koşucular için rahatlığın ve ömrün ötesinde Stil için de geçerlidir.

Nike’in yeni Air Vapor Max koşu ayakkabıları hem Gündüz hemde Gece koleksiyonu olacağını ve bunu müşterilere sunmaya hazırlanıyor. Nike’nın dünyaca ünlü ayakkabı modelleri olan Air cushioning teknolojisi ve şirketin yeni Vapor Max Flyknit spor ayakkabılarının sunduğu dört renk olacak alaca karanlıktan şafağa ve alaca karanlığından gün batışına aralarındaki her şeyden gökyüzünün renklerini temsil etmesinden kaynaklanıyor. Ve yakında bunu yapan bir Apple Watch grubuna sahip olabilirsiniz.

Apple Watch Nike modelleri sport ve aynı şekilde dört tonda geliyor bunlar ise Arctic Pink Violet Dust Glacier Blue Blue Orbit ve College Navy olacak sizler için dört seçenek yapılmış Bu yapılan spor ayakkabılar haziran ayından itibaren NİKE ve APPLE magazalarında satışa sunulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir