Kategoriler
Teknoloji

Bitcoin 9073 dolar seviyelerine ulaştı

Bitcoin rüzgarı devam ediyor. Son zamanların en popüler yatırım aracı olan Bitcoin 24 saat içinde %10 değer kazanarak 9073 $ seviyelerine ulaştı.

Hızla yükselişi ile büyük yatırımcıların gözde yatırım aracı olan Bitcoin daha ne kadar büyüyecek merak ediliyor. Ancak bir çok finans uzmanı tarafından yapılan açıklamalara göre bu yükselişin bir sonu olacak. Herkes tarafından ilgi ile takip edilen kripto para biriminin ani düşmesinden endişe ediliyor.

Bitcoin’in ani yükselmeleri ile gündeme sıkça geldiği bu günlerde finans uzmanları bu yükselişin çok uzun sürmeyeceğini söylüyorlar. Ancak Bitcoin  geçtiğimiz ay itibari ile 5000 dolar seviyelerindeydi. Bugün itibari ile ise 9000 dolar seviyelerine geldi. 1 ay içinde yaklaşık 4000 dolarlık bir değer kazanma durumu söz konusu.

Hal böyle olunca “acaba ben de yatırım yapsam mı ?” gibi düşünceleri sıkça duyuyoruz. Yatırım yapanlar ve yapmayanlar arasında fikir ayrılıkları olsa da an itibari ile yatırım yapanlar kazanmaya devam ediyor. Kripto para birimi olan Bitcoin’in daha ne kadar değer kazanacak göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir