Kategoriler
Teknoloji

Arçelik A.Ş’ye En İyi Çağrı Merkezi Ödülü

Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya üreticisi Arçelik dünyanın en önemli çağrı merkezi kuruluşu olan Contact Center World’ün düzenlemiş olduğu yarışmada 3 ödül birden kazandı. Londra’da düzenlenen ödül töreninde ” En iyi müşteri hizmetleri, En iyi müşteri bağlılığı, En iyi çağrı merkezi” kategorilerinde birincilik elde etti.

Müşteri memnuniyetini her zaman yüksek seviyelerde tutmayı amaçlayan Arçelik, aldığı ödül ile bir kez daha bunu göstermiş oldu. Dünyanın önemli firmaları arasında ödülü almaya hak kazanan firma, büyük başarı elde etmiş oldu. Arçelik A.Ş. Tüketici Hizmetleri Direktörü Hüseyin Şerif Beyaztaş yaptığı açıklamada,  dünyanın en iyi hizmetlerinin ödüllendirildiği etkinlikte 3 ödül almanın gururunu yaşadıklarını söyledi.  Açıklamasında 62 yıldır müşteri memnuniyetini önemsediklerini ve bu alana yaptıkları yatırımın bir sonucu olduğunu aktardı.  Müşteri hizmetlerini işlerinin merkezine koyduklarını, kendilerine hangi kanaldan ulaşılırsa aynı hizmeti sunduklarının altını çizdi.

Contact Center World kuruluşu ise dünyada 200 den fazla ülkede 187 bin üyeyi barındırıyor. Çağrı merkezi sektöründe müşteri hizmetlerinin gelişmesi için yol gösterici rol üstleniyor. Bu alanda ise firmalar bir çok kategoride değerlendirerek ödüllendiriyor. Arçelik 187 bin üye kuruluş arasından 3 alanda birincilik alarak önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir