Kategoriler
Yazılım

Samsung Bixby ne zaman gelecek?

Galaxy S8 ve S8 Plus ile uzun zamandır adından söz ettiren Samsung’un kişisel asistanı Bixby bugün yapılan bir açıklama ile küresel pazara giriş tarihi netlik kazandı.

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus ile beraber aylardır adından söz ettiren ve bir çok dedikodu haberler ile gündemi meşgul eden kişisel asistan Bixby bu gün yapılan açıklama ile çıkış tarihi hakkındaki spekülasyonlara son vermiş oldu. Yapılan açıklama ile kişisel asistan Bixby bugün tanıtılarak küresel pazarda vitrindeki yerini alacak.

Bixby özellikleri ne zaman aktif olacak

Sanal ortamda yapılan bazı yorumlara göre kişisel asistan Bixby, Birleşik Arap Emirlikleri, Avustralya, Filipinler, Malezya,  Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve Pakistan gibi ülkelerde bu uygulamaya erişim sağlayabiliyor.

Ancak Bixby ve alt uygulamalarının Bixby ile ilgili hiç bir özelliği şuan için kullanılabilir değil. Bu uygulamanın tamamen aktif olması için bugünkü yapılacak tanıtım sonrasını beklemek gerekmektedir. Kişisel asistan Bixby ne yazık ki tüm Samsun cihazlara aynı anda gelmeyecek. Ve hatta bazı Samsung modellerinde kullanılamayacak.

Türkiye pazarında telefon maliyetlerini düşündüğümüzde ödenen rakamların oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Samsung’un son amiral gemisi Galaxy S8 gibi modelde kişisel asistan Bixby’nin telefonda otomatik yüklü olduğunu görüyor ve kullanamıyorsak gerçekten üzücü bir durum. Geçte olsa Samsung bazı kullanıcılara bugünden itibaren bu uygulamadan faydalanabilecekler. Tüm Samsung kullanıcılarına hayırlı olsun diyelim..

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir