Kategoriler
Yazılım

WhatsApp’a yeni bir güncelleme geliyor

WhatsApp kullanıcıları sürekli olarak güncelleme almaya devam ediyor. Android, İOS ve Web kullanıcıları için gelen güncelleme ile daha kullanışlı hale geliyor.

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Bu yeni gelecek olan güncelleme ise  durum özelliği hakkında bu yeni güncellemeyle WhatsApp durum bölümüne kullanıcılara renkli bir arka planların olduğu, Facebook’un ne düşünüyorsun bölümündeki gibi yeni arka plan olacak.

WhatsApp güncelleme gelen güncelleme ile daha keyifli

WhatsApp renkli metin ve arka planların olduğu bir durum güncellemesi duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılar paylaşacakları bir metin güncellemesi olduğunda renkli arka plan ve yazı tipiyle daha renkli daha neşeli paylaşımlarda bulunabilecekler. Paylaşılan metin güncellemesi, durum sekmesinde görülecek.

WhatsApp bu yeni güncellemesiyle kullanıcılara, durum güncellemesinin yazı tipi ve arka plan rengini seçme seçeneğini sağlıyor. Bu yeni özellik bugün iOS ve Android platformunda kullanıcılara sunulacak. Ayrıca WhatsApp Web’e de bu güncelleme gelecek.

Güncelleme ile birlikte kullanıcılar daha renkli paylaşımlar ve daha güzel olacağı açıklandı. WhatApp’a gelecek olan bu güncellemenin geçen sene Facebook’un metin durumlarına gelen renkli arka plan özelliğiyle aynı şekilde olacağı açıklandı. Bizi takip etmeye devam edin

THN – TeknolojiHaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir