Kategoriler
Mobil

Samsung, Note 8 satışlarını yükseltecek planı ortaya çıktı

Samsun, Note 8 satışlarını yükseltmek için elinden gelen çalışmaları yapıyor. Geçen yıl yaşamış olduğu  Note 7 sıkıntılarından dolayı bu yıl Samsung’un aynı hataları bir daha yapmamak için elinden gelini yaptığı ortaya çıkıyor.

Samsung Note 8 ile birlikte ortaya yeni bir canavar çıkaracak olsa da Apple iPhone 8 ile aralarındaki rekabetin oldukça çekişmeli geçeceğinin farkında. Dolayısı ile olaya ilk olarak cihazı Samsung Note 8 piyasaya çıkararak , iPhone 8 önce ne kadar fazla kullanıcıya Note 8 almaya ikna ederim hesabını yapıyor.

Evan Blass haberine göre ön sipariş verenlere sürpriz hediyeler verecek

Ünlü haber kaynağı olan Evan Blass, Samsung’un Note 8 ön siparişi veren kişilere promosyon ürünler hediye verileceğini açıkladı. Buna göre ön siparişler 24 Ağustos’ta başlayacak ve sipariş veren herkese ücretsiz 256 GB microSD kartla birlikte kablosuz şarj cihazı yada 360 derece kamera arasında seçim yapma şansı sunulacak. Yani müşteriler ya şarj aleti yada  kamera alabilecekler.

Note 8 hediye
Promosyon olarak verilen  ürünlerin piyasaya fiyatına baktığımızda son derece pahalı ve değerli olduklarını görüyoruz. Samsung’un 256 GB microSD kartı Amazon.com’da 150 dolar, Samsung Gear 360 kamera 180 dolardan satılıyor. 800 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak bir telefonun ön siparişinde verilecek olan bu promosyon ürünler, Samsung’un iPhone 8 ile rekabeti oldukça ciddi geçeceği için bu şekilde bir promosyon sunuyor. Bizi takip etmeye devam edin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir