Kategoriler
Donanım Haberleri

Qualcomm Technologies 802.11ad Teknolojisi Geliyor

Bir yenilikte Qualcomm’dan geliyor 802.11ad Wi-Fi teknolojisinin faydalarını kurumlara ve bina dışı ortamlara getireceğini açıkladı. Bu açıklamada Qualcomm Technologies’in 802.11ad çözümleri diz üstüler, kablosuz dock’lar ve akıllı telefonlar ve konut ağ ürünleri için çoklu gigabit bağlantı yapmalarını sağlıyor. Qualcomm Technologies şimdi ise 802.11ad portföyünü ağ kapasitelerini arttırmak için sabit geniş bant erişimi sunmak isteyen kurum ve operatörlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için tabanını genişletti.

Teknoloji devi en iyisini yapmaya hazırlanıyor

Qualcomm Technologies, üç bantlı erişim noktaları olan ve bina dışı ürünleri bu yıl pazara sunmak için hazırlıklara başladı önde gelen kurumsal OEM’ler ile birlikte çalışan Bunlar içerisinde Mikro tik tarafından yakın zamanda duyurusu yapılan “Wireless Wire 60G” bina dışı şeffaf bağlantı da bulunuyor.

Qualcomm Technologies Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısının yapmış olduğu açıklamada Irvind Ghai konuyla ilgili konuşmasında ise 802.11ad çok çeşitli tüketici uygulamaları için büyük vaatler getiriyor Şimdi bu teknoloji ile kurumlara ve operatörlere, ağlarını bina içi veya dışına genişletmelerini sağlayacak güçlü ve uygun maliyetli bir yol sağlayacaklarını açıkladı.

Qualcomm Technologies olarak pahalı fiber kurulumların ve kötü görünümlü kablolu ortamların önüne geçmek amacıyla bu olay üzerinde çalıştıklarını neredeyse hiç kullanılmayan kablosuz spektrumun avantajından faydalanmak için MikroTik gibi ileri görüşlü iş ortakları ile çalışmalarımız devam ediyor dedi.
MikroTik CEO’su John Tully ise açıklamasında  Müşterilerimiz kampüsleri genelinde güçlü bağlantıya ihtiyaç duyuyor. 802.11ad teknolojisinin benzersiz özellikleri, kablo ve fibere alternatif uygun fiyatlı ve güçlü bağlantı imkanı sunuyor. yakın bir zamanda bunu harekete geçireceklerinin açıklaması yaptı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir