Kategoriler
Yazılım

WhatsApp’ın Yeni Bir Özelliği Daha Çıkmaya Hazır

WhatsApp kullanıcıları için çalışmaya devam ediyor en popüler mesajlaşma ağı olan Whatsapp bir hayalı gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Whatsapp’tan yapılan açıklamaya göre artık yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları karşınızdaki kişi okumadan direk olarak silmenize yardımcı olacak bir uygulama üzerinde çalışıyor. Whatsapp’ın yapmış olduğu bu özellik gerçekten kullanıcılara büyük avantajlar sağlayacak gibi görünüyor.

WhatsApp yeniliklere doymuyor

Yapılan bir habere göre  Android ve iOS cihazlarda gönderilen mesajın silinmesini sağlamak için WhatsApp tarafından ise testlere başlandığı açıklandı. Bu yapılan çalışmanın çok başarılı sonuçlar verdiği ve gönderilen mesajların anında geri silindiği söyleniyor.

Artık eyvah mesaj yanlış kişiye gitti tekrar özür dilerim mesajlarına Whatsapp son vermeye kararlı başka bir özellik ise Eyvah kelimesinini artık Whatsapp’ta olmayacak olması ilk olarak bu özellik Windows Phone için WhatsApp beta sürümünde kullanılmış ve kendisini ilk olarak orada göstermişti şimdiler de ise hem Android cihazlarda hemde İOS platformunda kullanılacak olması gerçekten güzel bir olay kullanıcılar için şuan için bu olayın halen çalışma aşamasın da olduğu söyleyelim ne zaman geleceği konusunda ise bir açıklama yapılamadı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir