Kategoriler
Yazılım

IOS 12 Beta 5 nasıl yüklenir ?

IOS 12 Beta 5 geliştirici sürümü yayınlandı. Peki IOS 12 Beta 5 nasıl yüklenir ? bu konu hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Apple’ın en çok merak edilen güncellemesi olan IOS 12 ile gelecek olan bazı yenilikler de ortaya çıktı. Peki hangi yenilikler Iphone kullanıcılarını bekliyor ? Öncelikle en iyi özelliklerden biri makine öğrenimi olacak. Yani telefonunuz sizin alışkanlıklarınızı öğrenecek ve bazı bildirimler ile kullanımı kolaylaştıracak. Siri’de de bazı yeniliklere gidilmiş. Siri’ye eklenecek olan kısa yollar ile kullanıcının hızlı aksiyon alınması amaçlanmış.

IOS 12 Beta 5 nasıl yüklenir ?

Şimdi Beta sürümünü indirmek isteyen kullanıcıların neler yapması gerektiğine bakalım. Öncelikle  https://betaprofiles.com  web sitesine giriyoruz.  Bizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılayacak. Burada hangi ürünü güncellemek istiyorsanız onu seçmeniz gerekir. Iphone kullanıcıları, eğer Itunes ile güncelleme yapacaklarsa ” IPSW”  butonuna basarak gerekli dosyayı indirebilirler. Ancak telefondan güncelleme yapmak isteyen kişiler ise telefonun tarayıcısından siteye girerek  ilk sırada yer alan “Downloads” butonuna tıklayıp dosyayı indirecekler.

ios 12 beta 5 guncellemesi nasil yuklenir
ios 12 beta 5 guncellemesi nasil yuklenir

Telefona dosya indikten sonra ” dosya açılsın mı ” gibi bir ibare çıkacak. Evet dedikten sonra güncelleme yapmak için şifreli onayınızı isteyecek. Şifrenizi girdikten sonra ise telefon yeniden başlatılacak. Telefon açıldığında normal bir güncelleme yapar gibi  Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme ‘ye giriyoruz. Daha sonra altta yazan ” İndir ve Yükle” butonuna basıyoruz. Güncelleme 1.2 GB boyutunda. Yaklaşık olarak internet hızınıza göre 40-50 dakika civarında sürüyor. Güncelleme indikten sonra telefonu yeniden başlatarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

“IOS 12 Beta 5 nasıl yüklenir ?” için 2 yanıt

IOS 12 Beta 5 güncellemesini yükledim. iPhone 5s kullanıyorum. Telefon ilk aldığım hale geldi diyebilirim. Performansı hissedilir derecede arttı. 5s kullanan arkadaşlar mutlaka yüklesinler.

iPhone X’e Beta sürümünü kurdum. Güzel bir güncelleme olmuş. Beta olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bilginize ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir