Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Tag Heuer Connected akıllı saatler ilk kez n11.com’da

Son dönemde İsviçre etiketli lüks akıllı saatleriyle dikkat çeken Tag Heuer’in Connected serisi ürünleri açıkpazarda ilk kez n11.com’da satışa açıldı. Tag Heuer Connected ürünleri n11.com’a özel indirimli fiyatları ve Türkiye distribütör garantisiyle n11.com Saat kategorisinde.
En popüler giyilebilir teknoloji ürünlerinin başında gelen akıllı saatler, Tag Heuer’in de radarına girdi. İsviçre yapımı lüks akıllı saatleriyle pazara yeni bir soluk kazandıran markanın Connected serisi ürünleri açıkpazarda ilk kez n11.com’da online satışa sunuldu. Serinin dikkat çeken modelleri n11.com’a özel indirimli fiyatlarıyla Saat kategorisinde lüks ve tasarım akıllı saat sevenleri bekliyor.

Tag Heuer ve Intel iş birliğiyle ortaya çıkan donanım ve tasarım harikası modeller, İsviçreli lüks saat üreticisinin saatçilik, dev çip üreticisinin teknolojideki deneyimini tam anlamıyla yansıtıyor. Google Android Wear 2.0 işletim sistemleriyle dikkat çeken akıllılar, kaliteli malzemesi ve cazibeli tasarımlarıyla kullanıcısını kendine çekiyor. n11.com’a özel fiyatlarıyla açıkpazarda ilk kez satışa sunulan Tag Heuer modelleri, seçkin müşterilerini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir