Kategoriler
Teknoloji Haberleri

MediaMarkt’tan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsatlar

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, yıl sonuna özel stokları eritiyoruz kampanyasıyla buzdolabından fırına, çamaşır makinesinden bulaşık makinesine kadar birçok beyaz eşyayı yüzde 66’ya varan indirimlerle sunuyor

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, farklı kategorilerde bol ürün çeşitliliğini rakipsiz fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Büyük beyaz eşya kampanyası kapsamında şirket, tüketicilere mağazalarındaki cazip fiyatlar üzerinden ek indirimler sunuyor.

8 – 18 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, tüketiciler indirimli ürünlere hem MediaMarkt mağazalarından hem de mediamarkt.com.tr’den ulaşabilecek. Kampanyayı kaçırmak istemeyenler, Electrolux derin donduruculara, Vestel A++ bulaşık makinelerine, Bosch bulaşık makinelerine, LG çamaşır makinelerine, Vestel no frost buz dolaplarına ve daha birçok beyaz eşyaya indirimli fiyatlarla sahip olabilecek.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye MediaMarkt mağazalarından ve 444 0 800’den ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir