Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Logitech UE Boom 2 bluetooth hoparlör n11.com’da

Güçlü ses desteği, suya dayanıklılık açısından IPX7 derecesine sahip, darbeye karşı dayanıklı 360 derece tasarımı ve 15 saate kadar şarj edilebilir piliyle UE Boom 2, e-ticaret platformu n11.com’da 599 TL’den satışa açıldı.

360 derece sesiyle partilerde, açık alan etkinliklerinde kullanım için taşınabilir ve kablosuz bir çözüm sunan Logitech UE Boom 2, e-ticaret platformu n11.com’da satışa sunuluyor. Siri ses entegrasyonuna sahip, çok yönlü her yere uygun tasarımıyla suya, darbeye ve kire dayanıklı, 15 saate kadar şarj edilebilir piliyle güçlü ses düzeyi sunan kablosuz hoparlör UE Boom 2, 599 TL fiyatıyla n11.com’da satışta.

30 metreye kadar kaynak cihazdan uzakta müzik çalabilen ve aynı anda 8 bluetooth cihaza bağlanabilen ürün, kendisi gibi ikinci bir cihazla bağlanıp daha güçlü bir ses deneyimi de sunabiliyor. Eğlenceli ve yaratıcı 360 derece tasarımıyla tüm alanlarda etkileyici bir ses sunan ve 15 saat dayanan şarj edilebilir piliyle kesintisiz müzik vadeden UE Boom 2, n11.com’da 599 TL’den satışa sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir