Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Kasasız alışveriş D&R ve BKM Express ile şimdi Kanyon Cam Oda’da!

Kültür ve eğlence dünyasının yeniliklerini ziyaretçileriyle buluşturan D&R, Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express ile birlikte en yeni ödeme deneyimini müşterilerine sunuyor. 2 – 31 Mart 2018 tarihleri arasında Kanyon Cam Oda’da açılacak olan D&R Mağazası’nda ziyaretçiler, BKM Express ile Türkiye’de ilk defa kasasız alışveriş deneyimini yaşayacaklar.

Dünyada da henüz deneme aşamasında olan ve geleceğin ödeme deneyimi olarak kabul edilen kasasız alışveriş deneyimi, Türkiye’de ilk kez Cam Oda’da D&R, BKM Express ve Kanyon işbirliğindeki bu projeyle hayata geçmiş olacak. Kanyon ziyaretçileri, 2-31 Mart 2018 tarihleri arasında Kanyon Cam Oda’da D&R ürünleri arasından istediklerini seçip kolayca ödeme yapabilmenin keyfini yaşayacaklar.

Kasa sırası tarihe karışıyor!

Cep telefonlarında BKM Express uygulaması bulunan kullanıcılar, seçtikleri ürünün barkodunu KPay POS cihazına okutacaklar. POS cihazı ekranında oluşan QR kodunu ise BKM Express uygulaması ile okutarak ödemelerini kolay bir şekilde tamamlayabilecekler. Alışveriş deneyimi tamamen dijitalleşirken kasa sırasıda tarihe karışacak.

D&R yeniliklerin adresi olmaya devam ediyor

D&R Genel Müdürü Cem Eriç, “Bugüne kadar ilkleri gerçekleştiren bir marka olarak, dijital dönüşümde de öncü olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu ortak proje Türkiye’de bir ilk olmanın yanı sıra dünya çapında büyük bir yenilik, hatta geleceğin alışveriş deneyiminin küçük bir ön gösterimi. Kasa kuyruğu beklemeden hızlı, kolay, keyifli, güvenli ve yenilikçi bir alışveriş deneyimini ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

D&R’ın 21. yılında yeni nesil mağazacılık teknolojilerinde de inovasyon projeleriyle adından söz ettireceğini vurgulayan Eriç, “Müşterilerimiz dijital dünyanın yeniliklerini D&R Mağazaları’ndan takip edebilecekler. D&R, her zaman teknolojik yeniliklerin de ayrıcalıklı alışveriş deneyiminin de adresi olacak” şeklinde konuştu.

“Global markaların ilham alacağı çözümler tasarlamayı amaçlıyoruz”

Yeni projeleri ile ilgili değerlendirmede bulunan BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, global markaların ilham alacağı çözümler tasarladıklarını söylerek sözlerine şöyle devam etti; ’’ Yeni nesil ödeme deneyimi, BKM Express, D&R ve Kanyon işbirliğindeki Cam Oda projesiyle hayata geçmiş olacak. Mağaza içi mobil ödeme teknolojisini BKM Express kullanıcılarıyla buluşturacağımız projelerimiz devam edecek’’

İşte kasasız alışveriş deneyiminin adımları

Cep telefonlarında BKM Express uygulaması bulunan kullanıcılar, Kanyon Cam Oda’da seçtikleri D&R ürününün barkodunu KPay POS cihazına okutacaklar. POS cihazı ekranında oluşan QR kodunu ise BKM Express uygulaması ile okutarak ödemelerini kolay bir şekilde tamamlayabilecekler.

BKM Express uygulamasına henüz sahip olmayan kullanıcıların ise AppStore veya GooglePlay üzerinden BKM Express uygulamasını indirmeleri yeterli! Kullanıcılar kart numaralarının tamamını vermeden üyelik işlemlerini hızlıca tamamlayıp kolayca alışverişlerini tamamlayabiliyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir