Kategoriler
Teknoloji Haberleri

Büyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 Plus

Büyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 Plus. Bilişim ürünleriyle Türkiye’nin teknoloji markası olan reeder, büyük ekranlı yeni tablet modeli M10 Plus’ı resmi olarak tanıttı. Tablette büyük ekran beklentisi olanları memnun edecek M10 Plus, devasa pili, HDMI çıkışı, 9,6 inçlik IPS ekranı, Type C USB bağlantı yuvası gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Büyük ekran keyfi

reeder M10 Plus tablette büyük bir ekran keyfi yaşamak isteyenlerin beklentisini karşılıyor. 9.6 inç IPS ekran kullanım zevkini artırırken çalışmalarını büyük ekran deneyimini yaşamak isteyenleri mutlu ediyor. Bu sayede tablet rahat ve büyük bir ekranda günlük işlerini rahatça yapmayı sağlıyor. Bu devasa ekran en küçük detayların bile görünmesini sağlarken film ve dizi keyfi içinde taşınabilir bir çözüm sunuyor. Ekran çözünürlüğü 1280×800 piksel olan M10 Plus tablet, detayların gözden kaçmasını engelliyor.

Hem performanslı hem şık

Şık bir tasarıma sahip olan tablet, Android işletim sisteminin en son sürümü olan 7.0 yani Nougat ile birlikte geliyor. 16 GB dahli hafızası microSD bellek kartı ile 64 GB’a kadar artırılabilen reeder M10 Plus, arkada 2, önde 0,3 Megapiksel çözünürlüklü kameraları ile fotoğraf ve video beklentilerini de fazlasıyla karşılıyor. Gücünü 4 çekirdekli 1,3 GHz MTK8163 işlemciden alan tablet, ARM Mali-T720 grafik işlemcisi ile en zorlu oyunlarda bile kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. 2 GB RAM ile donatılan tablette Wi-Fi ve Bluetooth desteği de bulunuyor.

USB Type C Bağlantısı

Tablet bilgisayar en güncel teknoloji USB Type C bağlantısına sahip. Çift taraflı şarj imkanı sunan bu teknoloji M10 Plus sahiplerinin teknolojiyi yakından takip etmesini sağlıyor.

5000 mAh pil

reeder M10 Plus 5000 mAh gibi devasa bir pil kapasitesi ile uzun saatler boyunca kullanım imkanı sağlıyor. En zor durumlarda bile kullanıcısını yarı yolda bırakmayan tablet bilgisayar, film keyfinin kesilmesine izin vermiyor.

HDMI çıkışı

Tablette bulunan HDMI çıkışı sayesinde ekran görüntüsü daha büyük ekran ya da televizyonlara aktarılabiliyor. Bu sayede bir sunum, film, dizi ya da video görüntüsü daha büyük ekranlarda izlenebiliyor. Hem iş hem eğlence amaçlı bu özellik sayesinde reeder M10 Plus tablet, kullanıcılarının her ihtiyacını karşılıyor.

reeder M10 Plus tablet teknik özellikleri

9.6 inç IPS ekran
1280×800 piksel ekran çözünürlüğü
4 çekirdekli 1,3 GHz MTK8163 işlemci
ARM Mali-T720 GPU
2 GB RAM
16 GB depolama
microSD bellek kartı yuvası (64 GB’a kadar destek veriyor)
Arkada 2 Megapiksel, önde 0,3 Megapiksel kamera
Bluetooth ve Wi-Fi desteği
3.5 mm kulaklık çıkışı
HDMI çıkışı
5000 mAh pil
USB Type-C yuvası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir