Kategoriler
Teknoloji Haberleri

BabyWatcher Anne Bebek Çocuk Fuarı İBS’de yer alacak

Dünya’nın ilk ve tek her yerde kullanılabilen sağlıklı, güvenli, basit ve erişilebilir ultrason görüntüleme hizmeti sunan BabyWatcher, Anne Bebek Çocuk Fuarı İBS’de 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde uygulamalı olarak sergilenecek.

B5 katı 2.bölgede yer alacak olan BabyWatcher, anne ve babalara güvenle bebeklerinin görüntülerini izleyebilme, kaydetme ve paylaşma imkanı sunuyor. 2017 Avrupa En İyi Bebek Teknolojisi ve 2017 Avrupa İnovasyon Ödülü’ne sahip olan cihaz, herhangi bir tıbbi uzmana ihtiyaç olmadan kolayca uygulanabiliyor.

Bildiğimiz ultrason cihazlarının tüm tıbbi tanı teşhis kısımlarını ortadan kaldırarak geriye bebeğin hareketlerinin ve büyüyüşünün gözlemlenebildiği ve bunun beraber 2 boyutlu video ve fotoğraf kaydı yapılmasını sağlayan BabyWatcher, hiçbir medikal uzmana gerek olmaksızın tehlikesiz ve güvenle kullanılabilen tek ultrason cihazı olma özelliğini de taşıyor. Anne ve babaların hamilelik boyunca güvenle, diledikleri zaman, diledikleri yerde ve kiminle isterlerse bebeklerini görebilmelerini sağlayan BabyWatcher, piyasada tek ve rakipsiz olarak yerini alıyor.

Oturduğunuz yerden birkaç küçük işlemle çalışan cihaz, dilediğiniz süre boyunca kapınıza teslim edilerek bu deneyime ulaşabilmenizi sağlıyor. 2017 sonunda Android Market ve Apple Store’da uygulamaları da indirilebilecek olan ürün, “Save and Share” özelliği ile kaydetme, saklama ve sosyal medyada paylaşma imkanı da sunacak.

3 gün, 1 hafta veya 2 hafta olmak üzere 3 tip kiralama seçeneği bulunacak olan BabyWatcher cihazları, buna ek olarak uzun süreli kiralamalar da sağlayacak. Hamilelik sürecinde olan sevdiklerine bu eşsiz deneyimi sunmak isteyenler de gift cardlar ile BabyWatcher kiralamasını hediye edebilecekler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir