Kategoriler
Sosyal

YouTube erişim sıkıntısı ile başı belada

Dünyaca ünlü video izleme ve yükleme sitesi olan Youtube’da erişim sıkıntısı gündemde. Sıkıntıya yönelik herhangi bir açıklama gelmezken bir çok kullanıcı bu durumdan şikayetçi.

An itibariyle Youtube çöktü ve bir çok kullanıcıyı mağdur etti. Şimdilik henüz ne olduğuna dair bir bilgi bulunmazken YouTube neden çöktü yada erişim sıkıntısı yaşayan YouTube neden yavaş açılıyor bir bilgi yok.

YouTube erişim sorunu

Sürekli hata vermese de bir anda videoların açılmasında yada direk olarak siteye erişimde ciddi sorunlar oluşuyor. Tüm dünyada olduğu tahmin Youtube erişim sorunu bir takım hatalar alarak kullanıcıları zor durumda bırakıyor.

Ekranda aldığımız sorun arada bir karşımıza çıkmakta buda Youtube çöktü mü sorusunu akıllara getiriyor. 500 Internal Server Error hatası genelde çöken sitelerde çıkmaktadır. Bir çok kullanıcının aldığı bu hata genelde yoğunluktan kaynaklanan sorunlar neticesinde karşımıza çıkmaktadır.

Güncelleme

Güncelleme 1: Downdetector ve daha birçok sitenin haberine göre, kullanıcıların tekrardan YouTube’a girmeye başlamışlar. Şimdilik sorun gözükmesede ilerleyen saatlerde durum değişebilir.

Güncelleme 2: Dünyanın bir çok yerinde kendine gelen YouTube Avusturalya ve Japonya’da hatalar devam etmektedir.

Güncellenecek…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir