Kategoriler
Sosyal

Whatsapp Kullanıcılarına Büyük Kolaylık

Whatsapp beta sürümü kullananlar oldukça öemli bir özelliğe kavuşuyor. Windows Phone ve Windows 10 Mobile kullanıcıları için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Whatsapp, kullanıcıları bu sürümle önemli bir özelliğe de kavuşmuş oldular.

Bu özellik ile Whatsapp telefon numaranızı değiştirdiğinizde listenizdeki kullanıcıları bilgilendirilmesini sağlayacak.
Yeni bir numara aldığınızda önceki bilgilerin aktarımı ve listenizdeki kullanıcıları bilgilendirilmesi oldukça zahmetli bir iştir. Fakat Whatsaap’ın bu yeni özelliği ile listenizdeki kullanıcılarıın uyarılması sağlanacaktır. Bu özelliğin diğer bir getirisi listenizde istemediğiniz
kişilere yeni numaranızın gönderilmesinin de önüne geçilmesi için çeşitli önlemler alınmış olması. Bu özelliğin aktif olabilmesi için uygulamayı aktif etmeniz gerekir ve sizi üç seçenekli bir ekranla karşılar.
Birinci seçenekte listenizdeki tüm kişilerin bilgilendirilmesi. İkinci seçenek yalnızca konuşma penceresine sahip olduğunuz kişilere gönderilmesi. İkinci tercihinizde konuşma penceresinde görüşmediğiniz kişiler mevcut ise bu kişilere ayrıca mesaj atmanız gerekmektedir.
Üçüncü özellik ise listenizde bulunan tüm kişilere numaranızın gönderilmemesi. Bu tercih ile listenizdeki tüm kullanıcılarla bağınızı koparmanıza neden olabilir. Bu uygulama umarım en kısa sürede Androıd ve IOS işletim sistemi kullanıcıları içinde hayata geçer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir