Kategoriler
Sosyal

Samsung Electronics’in Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen : Tweetter Hesabını Kapattı

Ünlülerin Twitter hesabını kapatması artık sıradan bir hal almaya başladı. Bunların arasına katılan en yeni isim ise Tansu Yeğen.

Teknoloji devi Samsung Electronics’in Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen yaptığı açıklamada Twitter hesabını kapatacağını açıkladı. Bu kararın arkasında yatan gerçeği açıklayan Yeğen’in aktif 130 binden fazla takipçisi bulunmakta.

Sayın Yeğen’in son tweetinde bir yöneticinin Twitter ortamında aktif olarak bulunmasının zorluğunu söyleyerek takipçilerine veda niteliği taşıyan tweetinde “Herkes bana DM atabilsin diye herkese bana mesaj atabilme seçeneğini aktif hale getirdim. Fakat hemen cevap bekleyenler, maddi destek ve iş isteyenler, ücretsiz ürün talebinde bulunanlar, ağır dillerle farklı konularda yazanlar hesabı çalıştırma konusunda beni çok zorlamaya başladı. Buna da razıydım ama bazı bire bir yazışmalarımızın son aylarda Photoshop ile değiştirilip belirli forumlarda yanlış anlamalara sebep verebilecek şekilde değiştirilmesinin önüne geçemedim. Şunu anladım ki her şeye rağmen bir yöneticinin Twitter ortamında hesabını aktif tutabilmesi çok zor. Parlak bir geleceğimiz için inovasyon ve eğitimi en ön planda tutmamız ve bireyler, eğitim kurumları, kurumlar olarak bu alanda gece gündüz çalışmamız gerektiğine çok inanıyorum. Ben ülkem için bizzat bu yönde elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Eğer bu süreç içinde herhangi birinizi istemeden de olsa kırdıysam lütfen affediniz. Bu dönem içinde beni takip ettiğiniz, değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Başka ortamlarda görüşmek üzere, saygı ve sevgilerimle.” diyerek takipçileri ile vedalaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir