Kategoriler
Sosyal

Netflix ile Hollywood’un en büyük yıldızlarını evinizde ağırlayın!

Hollywood’un ağır toplarından Will Smith’in başrolde olduğu, Netflix’in merakla beklenen aksiyon gerilim filmi Bright 22 Aralık’ta sinemalarda değil, Netflix’te gösterime giriyor. Film izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix sayesinde, Hollywood filmleri ve en ünlü yıldızlar herhangi bir cihazda, birkaç tıkla izlenebiliyor.

Serin kırmızı halıyı, Will Smith sizi ziyarete geliyor! 2017’nin son ‘mutlaka görülmesi gereken’ filmi Bright tüm dünyada aynı anda sadece Netflix’te gösterilecek. David Ayer’in yönetmenliğini üstlendiği Bright’ta, günümüzün en büyük yıldızlarından Will Smith’e Joel Edgerton ve Noomi Rapace eşlik ediyor.

Farklı geçmişlere sahip iki polis Ward ve Jakoby’nin rutin bir gece devriyesinde yaşadıkları olayların, bir gecede bildiğimiz anlamda dünyanın geleceğini nasıl değiştirdiğini anlatan Bright, Netflix’in şimdiye kadarki en büyük yapımlarından biri ama ne ilki ne de sonuncusu. 2018 yılında orijinal film ve diziler için 7 milyar dolarlık bütçe ayıran Netflix, heyecanlı hikayeler ve ünlü oyuncularla sinema kalitesinde 80 yeni film çekmeyi planlıyor (Bu yıl çekilen film sayısı 40).

Yani TV izleme alışkanlıklarını değiştiren Netflix, şimdi de film seyretme alışkanlıklarını değiştiriyor. Netflix ile artık evinizin rahatlığında şahane filmler izleyebilir, Hollywood yıldızlarını salonunuzda ağırlayabilirsiniz.

Bright’ı izlemek için siz de 22 Aralık’ta evinizde, kendi Hollywood prömiyerinizi düzenleyin. Hazırlayın içecekleri ve patlamış mısırları, çağırın eşi dostu ve hep birlikte Bright’la daha önce hiç görmediğiniz bir dünyanın keyfini çıkarın. Dünyada 109 milyondan fazla Netflix kullanıcısıyla birlikte filmin galasını evinizde gerçekleştirin.

Will Smith’li Bright dışında Netflix’te pek çok başarılı Hollywood filmi bulabilirsiniz. İşte Angelina Jolie’den Brad Pitt’e çeşitli dünya yıldızlarının başrolde oynadığı, ailece veya arkadaşlarınla birlikte seyredebileceğiniz yapımlardan bazıları:

Angelina Jolie. İki Oscar ve üç Altın Küreli (tabii şimdilik) isim kesinlikle izlemeye değer: Önce Babamı Öldürdüler, Kirli Sırlar, Hayatın Hakkını Ver, Aklım Karıştı ve Boyun Eğmez.

Leonardo DiCaprio. Bütün Leo hayranları için: Sıkıysa Yakala, Zindan Adası, Muhteşem Gatsby ve Inception.

Tom Hanks. Bol ödüllü (Oscar, Altın Küre ve Emmy) hem komedinin hem dramların hakkını veriyor: Sıkıysa Yakala, Terminal, Forrest Gump, Sevginin Bağladıkları, Er Ryan’ı Kurtarmak, Philadelphia ve Yeni Hayat.

Brad Pitt. O kadar ünlü ki, sadece adı bile heyecan fırtınası yaratmaya yetiyor: Savaş Makinesi, Soysuzlar Çetesi, Yedi, Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen, Dövüş Kulübü, Sessiz Düşman, Truva ve Büyük Açık.

The Rock. Profesyonel güreşçiydi, şimdi en çok para kazanan aktörlerden: Gizemli Adaya Yolculuk, Hızlı ve Öfkeli 7.
George Clooney. Hollywood’un önde gelen jönlerinden, tüm zamanların en çok kazananlarından: Gün Batımından Şafağa ve Being George Clooney.

Tom Cruise. Tehlikeli görevler ondan sorulur: Tetikçinin Gecesi, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Görevimiz Tehlike III, Top Gun, Dünyalar Savaşı ve Azınlık Raporu.
Samuel L. Jackson. Karşınızda eşi benzeri zor bulunur bir oyuncu: The Hateful Eight, Koç Carter ve Korkusuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir