Kategoriler
Sosyal

İngiltere’den Vize Almak Neden Zor?

İngiltere vizeleri zor alınabilen ve aynı zamanda işlemleri yönünden de karışık yapıya sahip vizelerdir. İngiltere, Avrupa Birliği ülkeleri arasında yer almasına karşın bu ülkeler için geçerli bulunan Schengen vizesini kendi ülkesi açısından kabul etmez. İngiltere, ülkeye girişe ait koşul ve şartları kendi vize sistemi içinde belirler. Schengen vizesi verme aşamasında yapılan incelemeleri ise yetersiz bulur.

Ülke kendi vize koşullarını belirlerken ciddi manada araştırma yapar ve bu da alınacak vizelerde zorlu bir süreç yaşanmasına neden olur. Bu denli karışık sürece sahip ve zor alınabilen İngiltere vizeleri noktasında aracı kurum ile çalışmak büyük oranda yarar getirir. Aracı kurum seçimi ise önem taşıyan başka bir konudur.

İşinde uzman bir kurumla çalışmak gerekeceği açıktır. Bu noktada kurumsallaşmış firma yapısı ile profesyonel manada destek sağlayan CSS & Co sıkça tercih edilen bir aracı kurum olarak karşımıza çıkıyor. Firma internet adresi Csslegal.com’a girerek, firma tarafından sunulan yardım, destek ve hizmetler hakkında bilgi alabilir ve uzmanlarla iletişime geçebilirsiniz

Alanında Uzman Firma

CSS Legal 2006 yılında kurulmuş ve bütün faaliyetlerini İngiltere Vizeleri noktasında toplamış bir aracı kurum. CSS Legal kadrosunda çalışan uzmanların tamamı ise, İngiltere’ye ait Göçmenlik mevzuatının tümü ve bu konuda yapılan uygulamalar hakkında geniş bilgi ve tecrübeye sahipler. Bu profesyonel uzmanlardan alınan yardım ile İngiltere vizesi almaktaki zorluklar, çok kolay bir şekilde aşılabiliyor.

CSS Legal, İngiltere’nin başkenti Londra ofisi ile Türkiye’nin Ankara, İzmir, Gaziantep ve İstanbul kentlerinde bulunan ofisleri vasıtasıyla hizmet yürütüyor. Kurumsallaşmış bir şirket olmanın ciddiyeti içinde hizmetlerini yürüten firma kurduğu ofis ağıyla da kolay ulaşıma sahip.

Yapılan Çalışma

CSS Legal, İngiltere vizeleri konusunda tamamlanması gereken tüm bilgi, belge ve dokümanların eksik kalmadan bir araya getirilmesini temin ediyor. Bu şekilde başvuru dosyasının kusursuz olarak hazırlanması konusunda verdiği hizmet ile vize başvurularında yüksek başarı sağlıyor. Firma uzmanları başvuru sürecinin başından sonuna dek yapılması gerekli tüm işlemlerde etkin şekilde rol alıyor ve vize sürecini takip ediyor.

İngiltere Vizelerinde Başarı

İngiltere’nin, vize aşamasında yaptığı detaylı incelemenin nedeni ise iltica ve sığınma gibi durumları önlemek amacına dayanıyor. İngiltere’ye giriş amacıyla alacağınız tüm vize çeşitleri için CSS legal uzmanlığı ile çalışmak ve bu şekilde başvurularınızı tamamlamak hem işlerinizi önemli derecede kolaylaştıracak hem de başarı şansınızı çok yükseltecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir