Kategoriler
Sosyal

Facebook’dan silinen paylaşımlara ulaşma

Facebook kullanıcıların merak ettiği paylaşım ve mesajların silinmesinden sonra bu bilgileri geri kurtarma işlemi hakkında sizlere buradan bilgi vermek istiyoruz. Özellikle Facebook’a gelen mesajların veya paylaşımların zaman içerisinde yanlışlıkla veya bilinçli olarak silinmesinden sonra pişman olan kullanıcılar için merak ettiğiniz geri kurtarma işlemi hakkında bilgi verelim.

Silinen verileri nasıl geri getiririz?

Facebook’u uzun zamandır kullanıyorsunuz ve sildiğiniz verilerin geri gelmesini istiyorsanız Facebook’un bu konuda sizleri güvence altına alan önemli bir özelliğinin bulunduğunun belirtmek istiyoruz. Bunun için öncelikle kişisel Facebook hesap sayfanıza girmeniz ve sizlere belirteceğimiz adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Facebook’a giriş yaptıktan sona hesap ayarları bölümünde yer alan menüye giriş yapınız. Burada karşınıza çıkacak olan Genel hesaplar sekmesine tıklayınız. Bu işlemden sonra arşımıza çıkacak olan menüde sizlere Facebook Bilgilerini indir butonu gelecektir. Bu butonun hemen altında bulunan Arşivimi başlat seçeneğine tıklayarak Facebook üzerinden sildiğiniz mesajlara,fotoğraflara ve paylaşımlara ulaşma fırsatınız bulunmaktadır.

Bu işlemi yaptıktan sonra Facebook sizlerden tekrar şifrenizi girmenizi talep edecek. Şifrenizi girdikten sonra karşınıza çıkan kısımda Arşivimi başlat seçeneğine basarak arşivinizin belirttiğiniz E-mail adresine gönderildiğini göreceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir