Kategoriler
Sosyal

Apple Yarışma Programı Planet of the Apps İlk Bölümüyle Yayınlandı

Apple şirketi hizmette sınır tanımıyor. Dün yeni Apple dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Planet of the Apps nasıl bir dizi? Hangi oyuncular dizide rol alıyor? İşte, tüm detaylar…

Planet of the Apps Yarışma Programı

Apple’ın ilk orijinal dizisi Planet of the Apps büyük starları ağırlıyor. Apple’ın uygulama geliştiricilerinin yarışacağı programın jürisini duymak için sıkı durun! Jessica Alba, Gywneth Paltrow ve şarkıcı Will.i.am jüride!

Orijinal yayınlara yatırım yapma kararı alan Apple, Hollywood ile işleri sağlam tutuyor. Dün orijinal Apple programının ilk bölümü yayınlandı. Bu bir yarışma programı ve Apple Music uygulamasından yayınlanacak.

Programın ilk sezonu 10 bölüm olacak. Yarışmada umut vaat eden geliştiriciler Lightspeed Venture Partners finansal desteği alarak projelerini geliştirecek ve jüriye sunacak. Apple’ın bu programı App Store’un yatırımlarına katkı sağlayacak. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Planet of the Apps jürisi hem ünlü kişiler hem de kendi markalarını başarıyla yaratmış isimler. Jürinin son ismi de ünlü teknoloji yatırımcısı Gary Vaynerchuk.

Apple, bununla da kalmayıp diğer orijinal dizisi Carpool Karaoke: The Series programını da yayınlayacak. James Corden programın sunucusu olacak. Skeçlerin yer alacağı reality talk show da 8 Ağustos’ta yayınlanacak. Müzisyen Dr. Dre de yeni Apple programlarından Vital Signs dizisini hazırlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir