Kategoriler
Oyun

Video Oyunlarının İnanılmaz Gelişimi Dikkat Çekiyor

Oyuncular için adeta bir yaşam biçimi olan video oyunları, giderek daha da gerçekçi ve güzel bir hale bürünerek adeta mest ediyorlar.

Video oyunları, çok uzun yıllar öncesine dayanan oyunlar olmakla birlikte taktir edersiniz ki en büyük gelişimi 2005`li yıllardan itibaren yaşadılar. Ortaya konulan inanılmaz oyunlar son derece dkikat çekti ve PC platformunda, Playstation platformlarında çok sevilen projeler oldular. Özellikle bazı seriler vardı ki piyasaya sürülüşleri ile adeta mest ediyorlardı.

Özellikle üç boyutlu oyunculuk video oyunları hususunda büyük bir devrimdi. İşte bu devrim, beraberinde çok gerçekçi grafikleri de getirdi. 2017 yılının içerisinde olduğumuz şu günlerde video oyunları teknolojisinde gelinen noktayı adeta hayretle takip ediyoruz. Piyasaya sürülen son oyunlar grafiksel olarak çığır açtılar diyebiliriz.

UNCHARTED 4 GERÇEKÇİLİK KONUSUNDA LİDER

Şuan da oyun dünyasında gelmiş geçmiş en gerçekçi oyun olarak Uncharted 4 gösteriliyor. Tabii gerçekçilikten kastım grafiksel olarak gerçekçiliği sunabilmesi.. .Uncharted 4, sahip olduğu grafikler ile adeta büyülemişti.

Uncharted 4 oyunu ile ilgili olarak en dikkat çeken noktalardan biri özellikle mimiklerde büyük bir gelişimin ortaya koyulmuş olmasıydı. İnsanların mimikleri, verdiği tepkiler çok gerçekçi yapılmıştı.

GTA 6 DEVRİMİ TAMAMLAYABİLİR

Şuan bildiğiniz gibi Rockstar Games, GTA 6 oyunu ile ilgili çalışmalar yürütüyor ve GTA serisi de zaten grafik olarak hep iddialı bir seri olmuştur. Haliyle, GTA 6 oyununun piyasaya sürüldüğünde grafiksel gerçekçiliğin nirvanasını yaşatacağı tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir