Kategoriler
Oyun

The Walking Dead oyununu ücretsiz edinin

The Walking Dead bilindiği üzere yayımlanan dizisiyle izlenme rekoru kırmıştı. Dizi tadında olan Telltale Games tarafından geliştirilen The Walking Dead oyunu kısa süreliğine ve sınırlı sayıda ücretsiz bir şekilde dağıtılan oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmak için acele edin.

Telltale Games tarafından geliştirilip dağıtılan oyunun ilk sezonu PC platformu için ücretsiz dağıtılıyor. 2012 yılında yılın oyunu ödülünü almaya hak kazanan The Walking Dead oyununu indirmek için acele etmeniz gerekiyor.

The Walking Dead sezon 1 ücretsiz

Humble Bundle üzerinden dağıtılan oyuna herkes sahip olmayacak çünkü indirme limiti var yani belilenen rakama ulaştığında tekrar ücretli olacak yazımızın sonunda oyunu indirebileceğiniz linki koyduk oradan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Hikaye ve kurgusuyla beğeni toplayan oyun oyun sevenler tarafından ilgiyle karşılanmıştı eğer hayla bu oyunu oynamamış iseniz şimdi size fırsat. Kısa süreliğine ücretsiz sunulan oyunun sadece ilk sezonu olduğunu da belirtelim diğer sezonları ücretlidir.

Telltale Games‘in 2018’de The Walking Dead oyununun tüm serisini Bütün konsollarla birlikte PC ve mobil platformlarına da satışı sunulacak. Şu an ücretsiz olan ilk serini normalde 24.99 dolara satıldığını da belirtelim acele etseniz iyi olur.

[button url=”http://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-season-1″ target=”_self” icon=”fa-gamepad”]The Walking Dead sezon 1 indir[/button]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir