Kategoriler
Oyun

Syberia 3 Artık Denuvo Koruması İçermiyor !

Syberia 3 oyunu ile ilgili yayınlanan yeni bir güncelleme doğrultusunda, oyun artık Denuvo koruması içermemekte. Peki bunun  sebebi ne ?

Bilindiği üzere Denuvo koruması korsanlara karşı büyük bir silah olmuştu. Korsanlar bu korumadan dolayı oyunları kolay kıramamaya başlamışlardı ki birden Denuvo koruması büyük bir hızla aşılmaya başladı. İşte bu doğrultuda Syberia 3 isimli ünlü oyunda bulunan Denuvo korumasında da değişikliğe gidildi.

DENUVO KORUMASINDAN ARINDIRILDI

Açıklanana göre oyun Denuvo korumasından tamamiyle arındırıldı. Yeni bir güncelleme sunan oyunun yapımcısı, bu güncelleme ile Denuvo korumasının devre dışı bırakıldığını onaylamış oldu. Peki Denuvo korumasının kaldırılmasının sebebi neydi ? Buna sebep olarak tahmin edebileceğiniz üzere Denuvo korumasının artık başarılı olmaması gösteriliyor. Bu yüzden de artık Syberia 3 oyununda yer almıyor.

SON ÇALIŞMALAR DA FAYDA ETMEDİ

Denuvo teknolojisi üzerinde çalışmalar yürütülüp daha iyi hale gelmesi için çaba sarfediliyor ancak bu artık imkansıza yakın gözüküyor çünkü ne zaman yeni  bir Denuvo güncellemesi olsa korsanlar onu da hızlı bir şekilde aşmayı başarıyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir