Kategoriler
Oyun

Sony’nin Yeni Oyun Konsolu PlayStation 5 İle İlgili İlk Bilgiler Gelmeye Başladı!

Teknoloji devi Sony’nin merakla beklenen yeni oyun konsolu PlayStation 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Sony’de yüzler PlayStation 4 oyun konsoluyla gülerken kullanıcılar Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan Sony PlayStation 5 oyun konsolu merakla bekleniyor.

Sony bilindiği gibi bir süre önce PlayStation 4 modelinin daha iyileştirmiş modeli olan PlayStation 4 Pro ve PlayStation 4 Slim modellerini tanıtmıştı. Sony yenilenen PlayStation 4 modellerinde ufak tasarımsal değişikliğe ve ufak performans artışına gitmişti.

Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5 oyun konsoluyla ilgili detaylar gelmeye başladı. Gelen detaylara göre Sony PlayStation 5’in kasasında ciddi bir inceleştirme ve küçültmeye gidecek.

PlayStation 5 Seneye Çıkabilir!

Yapılan analizlere göre Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5 gelecek sene satışa sunulacak. Ancak Sony’nin PlayStation 4 Pro modeli henüz daha yeni çıkmışken Sony’nin gelecek yıl kullanıcıların karşısına PlayStation 5 ile çıkması büyük bir hata olabilir.

Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5 ile ilgili daha net bilgilerin ilerleyen günlerde gelmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir