Kategoriler
Oyun

PUBG Lite Safe Mode hatası çözümü

PUBG tarafından yayınlanan Lite sürümü hatalarından bir tanesi olan Safe Mode hatası çözümünü sizlera aktaracağız. Oyuna gelen son güncellemeler ile birlikte bazı hatalar ortaya çıkmaya başladı. Hatalar arasında en çok karşılaşılan sorun ise Safe Mode oldu. Peki bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

Forumlarda yer alan bilgilere göre bu hatanın donanım kaynaklı olabileceği. Öncelikli olarak BIOS ayarlarınızı gözden geçirmeniz ve sıfırlamanız gerekiyor. (Yetkin kullanıcılar yapmalı, bilgi sahibi değilseniz müdehale etmeyin) Diğer bir çözüm ise technopat.net kullanıcısı tarafından paylaşılmış. Tefoo1907 kullanıcısı aşağıda yer alan çözüm önerisini sunmuş.

  • Başlat- Denetim Masasını açın
  • Donanım ve ses bölümü ayarlarına gelin
  • Ses aygıtlarını yönet’e tıklayın
  • Kayıt seçeneğine tıklayın
  • Burada sağ tıklayın ve “bağlantısı kesilmiş ve devre dışı bırakılmış aygıtları göster” seçeneğine tıklayın
  • Burada son olarak “sterio karışımını” etkinleştirin.

Yukarıda yer alan ayarları yaptıktan sonra Safe Mode uyarısı almamanız gerekiyor. Eğer sorununuz devam ediyorsa konu altına yazabilirsiniz.

“PUBG Lite Safe Mode hatası çözümü” için 9 yanıt

Merhaba, bu konu da gerekli araştırmayı yapıp yeni bir başlık altında paylaşacağız.

lenovo z580 model laptoğum var. dün windows 8 vardı rahatça oynuyordum. windows 10 a geçtim. tüm güncellenmeri yaptım ekran kartı dahil, istenilen programları yükledim ve ekran kartı da dx11 e uyumlu olmasına ramen safe mod ve ardından dx11 hatası alıyorum. Silip bir kaç kez yükledim ama sorun düzelmedi. Ayrıca internetteki tüm sorun giderme yöntemlerini denedim. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir