Kategoriler
Oyun

Oyuncular İçin Büyük Voidu Kampanyası

Oyuncular için büyük Voidu kampanyası yarına kadar devam ediyor!

Oyun dünyasında bildiğiniz gibi bazı oyunlar o kadar pahalıya satılıyor ki kullanıcılar mecburen indirimleri bekliyorlar veyahut korsan oyunlara yöneliyorlar. Oysa Amerika gibi zengin ülkelerde insanlar indirimleri pek umursamadan mağazalara gidip kutulu bir şekilde oyunları satın alıyorlar. Ancak mesela bizim ülkemizde mağazadan satılan oyun sayısı çok düşük. Genelde Steam, Voidu gibi platformlar aracılığı ile indirimler ortaya çıkınca satın alabiliyoruz veyahut korsan dünyaya yöneliyoruz. İşte bu noktada şimdi sizlere hatrı sayılır bir indirimden bahsedeceğiz.

VOİDU’DAN YARINA KADAR GEÇERLİ İNDİRİM

Voidu, yarına kadar geçerli olacak şekilde pek çok popüler oyunda ciddi oranda indirimler sunuyor. Mesela Watch Dogs oyunu tam 50 TL’ye kadar düşürülmüş. Aynı zamanda yine Watch Dogs serisinin ikinci oyunu olan Watch Dogs 2 oyunu da yeni bir oyun olmasına rağmen 120 TL’ye kadar düşürülmüş. Bu sayede seriyi orjinal bir şekilde oynamak istiyorsanız 170 TL’ye iki AAA sınıfı oyuna da bugün sahip olabilirsiniz.

ONLARCA OYUN İNDİRİMDE

Tabii sadece Watch Dogs oyunu değil, onun gibi daha pek çok popüler oyun indirimde. Mesela Football Manager 2017 oyunu şuan 49 TL’ye Voidu’da!  The Crew oyunu 105 TL yerine 50 TL’ye inmiş durumda. Bunlar gibi onlarca oyunu yarına kadar çok ucuza satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir