Kategoriler
Oyun

Nisan Ayının En Fazla Satan Oyunları Açıklandı

Tamamladığımız Nisan ayında Türkiye’de hangi oyunlar en fazla satıldı ? İşte buna dair birden fazla kaynaktan elde ettiğimiz bilgileri sizlere aktarıyoruz.

Geçtiğimiz ay yine oyun dünyası için son derece hareketli bir ay oldu. Bugün 1 Mayıs 2017 günündeyiz ve Nisan ayının oyun dünyasına dair istatistikleri böylelikle ortaya çıktı. Nisan ayında en fazla satan oyunların hangileri olduğu açıklandı. Şimdi bunları PC ve konsol platformlarında ayrı ayrı sizlere ileteceğiz.

PC’DE LİDER SİMS 4 !

PC platformunda Nisan ayının Türkiye genelinde en fazla satan oyunu Sims 4 oldu. Sims 4 , bildiğiniz üzere Sims serisinin son oyunu… Son derece kaliteli, dev bir proje olan Sims, Türkiye’de oldukça fazla seviliyor.

KONSOLDA LİDER RİVALS !

Playstation 4 konsolu gözetilerek yapılan araştırma kapsamında PC ile Playstation 4 platformunun liderlerinin farklı olması dikkat çekiyor. Türkiye’de geçen ay Playstation 4 kategorisinde en fazla satan oyun ünlü Need for Speed serisinin Need for Speed Rivals oyunu oldu ! Need for Speed de böylelikle Türkiye genelinde konsolda yarış oyunları konusunda zirvede yerini korumuş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir