Kategoriler
Oyun

Need For Speed Payback oyunu çıktı

Need For Speed Payback oyunu uzun zamandır oyun sevenler tarafından çıkması bekleniyordu.

Oyun severlere özellikle de Yarış oyunları araba yarışı denince akla gelen ilk isim olan Need For Speed’in yeni serisi  duyuruldu. 2017’nin beklenen oyunlarından biri olan Need For Speed Payback ne zaman çıkacak sorusu ile hep gündeme geliyordu artık beklediğimiz oyun geldi.

Oyunun özelliklerine gelirsek oyunda üç karakter ve 5 oyun modu mevcut olacak. Karakterlerimizin isimleri ise şunlar Jess, Tyler ve Mac. Oyun modlarına bakacak olursak, en sevdiğimiz drift, drag, runner, race ve off-road olarak görülüyor.  Hedefimiz Fortune Valley adındaki haritamızda The House kod adlı karteli bitirmek olacak. Tabi ki öncelikle ekibi bir araya getirmek gerek.

Hikayeye önem verileceği bilinen Need For Speed Payback’de toprak yollar, polis kovalamacalari, araç modifiyesi ve daha bir çok detay var bu oyun 10 Kasım 2017 tarihinde PS ve PS4 platformunda oynanabilecek. Oyunda iki adet paket bulunuyor. Bunlardan biri Standart Edition diğeri Deluxe Edition. Need For Speed Payback Standart Edition fiyatı 60 Euro, Need For Speed Payback Deluxe Edition fiyatı 82 Euro olacak Deluxe Edition’a bakacak olursak en büyük avantajının oyuna 3 gün erken başlamak olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında elbette Platin Araç Paketleri de mevcut özelleştirme ögeleriyle kalabalığın arasından maceranızı başlatmak için oyun içi indirimler, Rep bonusları ve beş gönderim den yararlana bilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir