Kategoriler
Oyun

FIFA 18’in İlk Tanıtımı Resmen Yapıldı!

FIFA 18 futbol oyununun ilk tanıtımı resmen gerçekleştirildi.

Dünyanın en iyi futbol oyunu serisi olarak gösterilen FIFA’nın yeni versiyonu FIFA 18 resmen duyuruldu. Oyunun ilk tanıtımı yayınlanırken, paylaşılan görüntüler hayranlık uyandırdı.

EA Sports tarafından yayınlanan ilk videoda doğrudan oyun içi görüntülere yer verildi. Ancak bu görüntülere oyun içi demek de epey zor çünkü gerçekmiş gibi gözüküyor. İşte EA Sports tarafından yayınlanan ilk oyun içi videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
tudorbet giriş

Videoda gördüğünüz gibi oyunun ilk tanıtım videosu yayınlandı ve videoda dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’ya yer verildi. Cristiano Ronaldo’nun büyük bir titizlikle tasarlandığı gözlemlendi.

Videodan gördüğümüz kadarıyla FIFA 18 oyunu grafiksel gerçekçilik olarak büyük bir mesafe almayı başarmış. FIFA serisi genellikle grafiksel olarak zaten gerçekçi bir seri ancak animasyonlar anlamında, oluşan buglar anlamında ve parlaklık anlamında bazı sorunları var. Mesela daha önceki oyunlarda renk ayarlamaları yeterince iyi değildi ancak bu kez çok daha canlı grafiklerin bulunduğunu görüyoruz ki bu durum daha gerçekçi bir maç deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.  Aynı zamanda oyun içinde bulunan animasyonların çok daha başarılı olduğu gözlemleniyor. Mesela çalım, koşma, topa vurma sırasında bilek hareketleri çok yumuşak ve gerçekçi duruyor. Bu kez bunların üzerine birde buglardan da arınmış bir oyun deneyimi yaşayabilirsek FIFA 18 oyununun büyük bir devrime daha işaret edeceğini söyleyebiliriz.

Merakla beklenen oyun, 29 Eylül 2017 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir