Kategoriler
Oyun

En Kaliteli ve Güzel Oyuncu Koltukları

Oyuncu koltuğu, şüphesiz ki en önemli oyuncu ekipmanları arasında yer alıyor. Oyun tutkunları için her gün onlarca saat bilgisayar başında olmak büyük keyif verir iken bu keyfi yaşamak, yaşarken de sağlık sorunları yaşamamak için oturduğu alanın en iyi şekilde olması gerekiyor. Türkiye’de özellikle son yıllarda e-spor alanının gelişmesi ve daha fazla kişinin bu spor dalı ilgilenmesi ile birlikte sporcu koltuğu modelleri de daha fazla dikkat çekmeye ve tercih edilmeye başlandı. Oyuncu koltuğu, özellikle vücut sağlığını korumak adına özel olarak omurga sistemine göre hazırlanıyor. Aynı zamanda oyun içerisindeki performansı arttırmak adına da çeşitli özel fonksiyonlara sahip oluyor. Bu yüzden eğer sizde uzun saatler oyun oynuyor iseniz bu tasarımlara göz atmanızı öneriyoruz.

Oyuncu Koltuğu Nedir?

Teknolojinin hayatımıza tamamen girmesi ile birlikte ortaya çıkan ürünlerden biri de oyuncu koltukları oluyor. Özellikle bilgisayar ve internet teknolojisi ile birlikte son dönemlerdeki uluslararası organizasyonlarda oyun bağımlıları için gerek sağlıkları, gerekse de oyun içi performansları için etki gösteriyor. Oyuncu sağlığını korumak için ortaya çıkan bu ürünler diğer koltuk türlerine göre bilgisayar başındaki oturma süresini 10 saate kadar arttırıyor. Sıradan bir ofis koltuğunda birkaç saat zaman geçirmeniz durumunda hareketsizlikten ve vücudun ağırlık noktalarının üzerine binmesinden dolayı sorunlar yaşayabilir iken oyuncu koltuklarında bu sıkıntılar tamamen ortadan kalkıyor.

Oyuncu koltukları seçim yapılır iken kişilerin boy ve kilolarına göre farklılık gösteriyor. Her kişinin boy ve kilosuna göre vücut yapısı farklı olmasından dolayı bu büyük öneme sahip olan bir konu oluyor. Doğru ürünü seçmemeniz durumunda sıradan bir koltuktan farklı olmayacağını bilmelisiniz.

Oyuncu koltukları içerisinde pek çok farklı özellik bulundurmaktadır. Dışarıdan bakıldığında fark edilen ve edilmeyen özellikleri bulunur. Örnek vermemiz gerekir ise en önemli özelliği bel desteğidir. Sürekli olarak sabit pozisyonda kalmanız durumunda vücudun ağırlık noktaları değişecek ve tek bir noktaya binerek ağrılar oluşmasına neden olacaktır. Özellikle sırt ve bel ağrısı uzun süreli bilgisayar başında kalanların en büyük sorunu olur iken oyuncu koltuğu alarak bu sorundan tamamen kurtulabilirsiniz.

Oyuncu koltuklarının bir diğer özelliği ise şüphesiz ki kol destek bölümleri. Normal koltuklara oran ile %100 kol ve el sağlığı sunmakta olan oyuncu koltuğu aynı zamanda oyun içi rahat hareket etmenizi de sağlar. Kol desteği aynı zamanda kemik sağlığı için de önem arz ediyor. Sürekli olarak havada kalacak olan kollarda biriken yük uzun süreli ağrılar ve karıncalanmalara neden olacaktır. Bu sorunlar kısa sürede can yakan, uzun sürede ise kalıcı olarak sağlık problemleri oluşturacağından eğer uzun süreli bilgisayar başında iseniz oyuncu koltuğu kullanmanızı öneririz.

Calitte ile Tanışın, En Kalitelisine Sahip Olun!

Oyuncu koltuğu seçenekleri teknoloji ve oyun tutkunları için mağazalarda yer alıyor. Ancak gerek pahalı ürünler olması, gerekse de büyüklükleri ile mağazalarda kısıtlı sayıda seçenekler oluyor. Eğer zengin ürün seçenekleri ile en kaliteli ve en güzel ürünlere sahip olmak istiyor iseniz Calitte ile tanışın. Türkiye’nin en çok tercih edilen oyuncu koltuğu markası olan www.calitte.com adresinde farklı serilere ait kaliteli ve şık tasarımlara sahip oyuncu koltuğu bulabilirsiniz. Hem sağlığınıza olumlu etkiler gösterecek, hem de şık tasarımı ile sizlere ekstra morel verecek olan bu ürünlere en uygun fiyat garantisi ile sahip olabilirsiniz. Calitte’de üstelik tüm alışverişlerinizde kargo ücretsiz ve 12 taksit imkanı bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir