Kategoriler
Oyun

Destiny 2 Oyunu İle İlgili Detaylar!

Destiny 2 oyunu ile ilgili taze gelişmeler var! Merakla beklenen Destiny 2 ile ilgili pek çok ayrıntı ortaya çıktı.

Destiny 2 için uzun bir süredir çalışılıyor ve bu çalışmalar da meyvesini veriyor gibi gözüküyor. Oyun ile ilgili yapılan tanıtımlarla beraber pek çok ayrıntı ortaya çıktı. Oyunda Tower işgal ediliyor ve biz de son savunmayı yapan birliğiz. Haliyle mutlaka ama mutlaka savunmamızı başarılı bir şekilde yapıp kurtulmamız gerekiyor.

Oyun çok fazla aksiyon sahnesi içeriyor. Sürekli oradan oraya koşturmanız, sürekli akın eden düşmanları indirmeniz gerekiyor. Oyunda bulunan bazı düşmanlar diğerlerine göre çok daha güçlü bu yüzden de karakterinizin sahip olduğu bazı özel yetenekleri, büyü yeteneklerini kullanmanız gerekebiliyor.

Oyunun grafiklerinin göze oldukça hoş geldiğini söyleyebiliriz. Her ne kadar tanıtım videolarındaki kadar gerçekçi grafikleri olmasa da yani  o videolar biraz aldatmaca olsa da yinede oyunun grafiklerinin oldukça kaliteli olduğunu ifade etmek gerekiyor.

ACTİVİSİON SONY ŞİRKETİNE MÜTEŞEKKİR

Activision, Destiny 2 oyunu hususunda bildiğiniz gibi Sony ile iş birliği yürüttü ve ünlü şirket, bu durumdan son derece memnun. Hatta Activision CEO’su Eric Hirshberg, konu ile ilgili bir açıklama yapmaktan çekinmedi. Hirhberg, Sony ile yürütülen iş birliğinden ötürü son derece memnun olduklarını, Sony’nin kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade etti. Activision, bildiğiniz gibi Call of Duty gibi çok ünlü bir seride doğrudan parmağı olan son derece önemli bir şirket ve Sony ile yakınlığı daha iyi projeler de yürütebileceklerinin sinyalini veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir