Kategoriler
Mobil

Xiaomi Note 3 Piyasalara Çıkacak

Geçtiğimiz yıl çıkan Xiaomi Mi Mix modeli oldukça yüksek ekran kasa oranı ile ve çerçevesiz ekran tasarımı ile yeni bir soluk getirmiş ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti.

Ülkemizde de ithalatçı firma garantisi altında satışa başlanan Xiaomi Mi Mix büyük ekran seven kullanıcıların gerçekten beğenisini kazanmıştı.
Şimdilerde ise ortaya çıkan yeni bir sızıntıya göre yeni Xiaomi telefonu çerçevesiz ekran tasarımı ile boydan boya ekrana sahip olacak.

Galaxy S8 gibi kavisli ekran olarak çıkacak

Xiaomi Mi Mix 2 modeli mi yoksa Xiaomi Mi Note 3 modeli mi olduğu tam olarak netlik kazanmadı. Galaxy S8 modeli ile büyük benzerliğe sahip olan cihazda çift taraftan kavisli AMOLED ekran kullanılacağı söyleniyor.

Şuana kadar Xiaomi Mi Note 3’mu yoksa Xiaomi Mi Mix 2 modeli ile ilgili çok büyük bir sızıntı olmasa da bildiğimiz ve emin olduğumuz tek bir nokta var o da Mi Mix 2 modelinin resmi olarak çıkacağı olmasıdır. Bu görsel bir çok kullanıcıyı heyecanlandırsa da bunların sahte olma veya konsept tasarım olma ihtimalini unutmamakta fayda var.

Hem Xiaomi Mi Note 2 hemde Xiaomi Mi Mix modelinin şuanda ülkemizde ithalatçı firma garantisi ile satıldığını düşündüğümüz zaman ilerleyen günlerde ortaya çıkacak olan Mi Note 3 veya Mi Mix 2 modelininde ülkemizde ithalatçı firma tarafından satışa sunulacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir