Kategoriler
Mobil

Vivo V7 24 MP ön kamera ile gelecek

Vivo yeni lansmanında V7 modelinin tanıtımını yaptı. Çin’in son yıllarının büyüyen firması olan Vivo V7 modeli için düzenlediği tanıtımda ön kamera detayları akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandırdı.
Henüz Asya’da 8 yıl önce kurulan firma etkili adımlar atarak yeni müşteriler kazanmaya çalışıyor. Vivo V7 modeli bunun bir göstergesi. Selfie çekenleri düşünerek atılan bu adımda 24 MP’lık bir ön kameranın gelecek olması akıllı telefon kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılandı. Telefonun performanstan ziyade kamera ile ön plana çıktığı görülüyor.

Telefonun özelliklerini inceleyecek olursak İki adet nano-SIM girişi ile çift hat desteği,   1.8 GHz Cortex A53 işlemci bulunacak. Tam olarak net olmayan bilgiye göre ise bu işlemcinin Snapdragon 450 olması bekleniyor. Ve tabi telefonun en büyük artısı olan 24 MP ön kamerası. Bunun dışında telefon iki ayrı renk modeli ile gelecek. Siyah ve altın renkleri tercih edilen modelin fiyatı ise 300 dolar olacak. Türkiye fiyatı ile  ise yaklaşık 1100 TL civarında. Ayrıca telefon ilk olarak Endonezya’da kullanıcılara sunulacak.

Telefonun özelliklerini inceleyecek olursak :

İşlemci: 1.8 GHz Cortex A53

RAM: 4GB

Depolama: 32GB+MicroSD

Ekran: 5.7 inç HD+ IPS LCD

Arka Kamera: 16MP çözünürlük f/2.0 diyafram

Ön Kamera: 24MP

Batarya: 3000mAh

İşletim Sistemi: Android 7.1 Nougat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir