Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy Note8 Star Wars özel koleksiyonu n11.com’da

Samsung ve Disney işbirliğiyle, Star Wars’un heyecanla beklenen yeni filmi Star Wars: The Last Jedi için hazırlanan sınırlı sayıdaki Samsung Galaxy Note8 Star Wars özel paketi n11’e özel 5.999 TL fiyatıyla satışa sunuldu.

Geçtiğimiz hafta dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de de gösterime giren Star Wars filminin son serisi The Last Jedi’a özel Samsung ve Disney işbirliğiyle hazırlanan Samsung Galaxy Note8 Star Wars paketi n11’de satışa açıldı. Siyah renk Samsung Galaxy Note8, Samsung Gear S3 Frontier, Star Wars: The Last Jedi temalı Samsung Alcantara Galaxy Note8 kılıfı, Samsung Evo Plus 64 GB microSD kart ve Hasbro Star Wars Black Series Edition Action Figure ürünlerinden oluşan paket n11’e özel 5.999 TL’den satışa sunuldu.

n11.com, Star Wars: The Last Jedi heyecanına dahil oluyor. Star Wars hayranlarının ve teknoloji meraklılarının büyük ilgi gösterdiği, akıllı telefondan akıllı saate, temalı telefon kılıfından aksiyon figürü ve microSD karta kadar birçok özel ürünle dolu paket, n11’e özel 5.999 TL’den satışta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir