Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy A8+ 2018 görüntüleri ortaya çıktı

Samsung tarafından 2018 yılının ilk aylarında tanıtılması beklenen Galaxy A serisi görselleri sızdırılmaya devam ediliyor. İnternete  Galaxy A8+ modeline ait olduğu söylenen iki yeni görsel daha yayınlandı.

Samsung’un  orta ve üst segment telefon serilerinden biri olan Galaxy A serisinin tanıtılmasına az bir zaman kaldı. Bu süre zarfında ise internete çeşitli görseller düşmeye devam ediyor. Her yıl başında Galaxy A serisinin tanıtımına yapan Samsung, Ocak ayında yeni modelini kullanıcılara sunacak.

İnternete sızan görüntülerde Galaxy A8+ (2018) olduğu iddia edilen iki görsel yer aldı. Sızdırılan görüntülerde telefonun ön yüzünün fotoğrafının çekildiği görülüyor.  Normal şartlarda telefonun ince çerçeve ile gelmesi bekleniyor. Bunun  dışında Note 8’de kullanılan Sonsuz ekran teknolojisinin de kullanılacağı belirtiliyor. Daha önce sızdırılan görüntülerde de bu teknolojinin olduğu görülmüştü.

İnternete düşen bu görüntülerin modele ait olup olmadığı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak bugüne kadar model hakkında konuşulan özelliklerin fotoğraflarda yer aldığını görüyoruz. Doğruluğunun henüz belli olmadığı modelin Ocak ayında tanıtımı yapılacak. Bu arada medyaya düşen bilgilere göre Galaxy A serisinin adının değişeceği belirtiliyor. Yeni ismin ne olacağı konusunda bir kaç bilgi var ancak tam olarak netleşmiş değil.

kaynak https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-A8-2018in-canli-gorselleri-sizdi.htm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir