Kategoriler
Mobil

OnePlus 5 S8’e rakip olacak mı?

Akıllı telefon teknolojisinde teknoloji severlerin yakından takip ettiği OnePlus 5 telefonu yakın zamanda kullanıcıların hizmetine sunulacak. Ancak ülkemizde satışı yapılmayan OnePlus 5 telefonun fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında telefonun Samsung’un yeni amiral gemisi S8’e göre fiyat ve performans bakımından oldukça üstün bir telefon olduğunu belirtmek istiyoruz.

Dünya’nın en çok telefon satan firmalarından olan Samsung’un özellikle S8 telefonuna olan rağbet giderek artmaya devam ederken OnePlus 5 ‘in piyasalarda oldukça ses getirecek özellikleri açıklandı.

Özellikle telefonun 6 GB RAM kapasitesi ile gelecek olması bu alanda şimdilik lider olan S8’i tahtından edecek gibi duruyor. Standart olarak OnePlus 5 modelinin hepsinde tercih edilecek olan bu RAM kapasitesinin kullanılmasından sonra telefonda dikkat çeken bir diğer detay ise 23 MP arka kamera ve ön kamerada tercih edilen 13 MP çözünürlük firmanın bu konuda da S8’den üstün özellikleri kullanıcıların dikkatini çekme başarısı gösterecek gibi duruyor.

Ekran konusunda OLED ekran tercih edecek olan OnePlus 5 telefonunun aynı zamanda ilk defa kullanılacak olan 2K ekran özelliğini de bu telefonda hizmete sunacak olması dikkatleri üzerine çekmesine neden oldu. Ekran konusunda bu sefer çerçevesiz ekran kullanarak kullanıcılarına ekran gövde oranında daha fazla kullanma şansı verecek olan OnePlus firmasının bu 5 serisi telefonunun hayatımıza girmesinden sonra S8 ile nasıl bir rekabet içerisinde bulunacağı merak konusu olmaya başladı.

Batarya konusunda kullanıcılarına üst düzey bir kullanım sunması beklenen OnePlus 5’in 4000 mAh kapasitesinde tercih edeceği bataryadan sonra telefonun günlük kullanımda kullanıcılarını sıkıntıya düşürmeyeceği açıklandı. Yakın zamanda çıkması beklenen telefonun satış fiyatının ise 600 Dolar civarında bir rakam olması tahmin ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir