Kategoriler
Mobil

Moto G5 Türkiye’de Satışa Çıktı

Motorola’nın son harikası olan Moto G5, güçlü bataryası ve hiçbir pozu kaçırmayan hızlı otomatik odaklanma özelliğine sahip kamerası ve parmak izi okuyucu özelliği ile Türkiye’de artık satışa çıktı.

Motorola’nın son gözdesi olan Moto G5 Türkiye’de satışa sunuldu. Büyüleyici tasarım ve sınırsız performansı ile dikkatleri hemen üstüne çeken Moto G5, göz açıp kapayıncaya kadar odaklanma sağlayan hızlı otomatik odaklanma özelliğe sahip 13MP Arka kamerası ve güvenliğinizi bir üst seviyeye taşıyan parmak izi okuyucu özelliği ve 2800 mAh’lık güçlü bataryası kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Moto G5 tam aradığınız telefon olabilir

Moto G5, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ve Android 7.0 Nougat sayesinde hız konusunda da kendisinden ödün vermiyor. İddiasıyla ve performans ile de teknoloji kullanıcılarına ve sevenlere hitap ediyor.

Moto G5’ın 5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı ve 5MP geniş açılı ön kamerası ile dilediğiniz selfie’leri rahatlıkla çok net ve güzel fotoğraflar çekebilirsiniz hızlı şarj özelliği ile ise dakikalar içerisinde tüm gün kullanacak pil ömrüne sahip olabilirsiniz.

Hafızası microSD kart ile 128 GB’a kadar yükseltilebilen ve çift sim kartı kullanabilme ayrıcalığı sunan Moto G5 hem gri hem de gold renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir