Kategoriler
Mobil

Meizu Pro 7 için yeni görsel ortaya çıktı

Meizu Pro 7 yeni çıkan görseli orijinal ise, daha önceden ortaya atılan çift ekranlı olacağı sorusunu’da anlamış olacağız. Telefonun görselleri bunu kanıtlar nitelikte.

Meizu’nun uzun zamandır üzerinde çalıştığı Meizu Pro 7 modeli hakkında yeni detaylı görüntüler ile gündeme oturdu. Telefon için çıkarılması düşünülen kılıf görseli, daha önceden yayınlanan haberleri doğrular nitelikte.

Görüntüler gerçek mi?

Sızdırılan bu bilgiler gerçek mi? yoksa yalan haber mi? bilinmiyor buda en çok merak edilen konu oldu. Tasarlanmış olan koruyucu kılıf, daha önceden internete sızdırılan bilgiler neticesinde tasarlanıp internete verilmiş olasılığı da olabilir.

Şimdilik bunları baz aldığımızda Meizu Pro 7‘nin çift ekranlı olacağı konusunda üretileceğini söylemek henüz erken olacaktır. Yalnız görüntülere baktığımızda tasarımın oldukça şık ve zarif olduğunu söylemek gerçekten yerinde olacaktır. Her ne kadar bu bilgiye güven olmasada profesyonel bir şekilde çizildiğini söyleye biliriz. Kim bilir belkide biz yanılıyor olabiliriz.

Bununla birlikte Meizu Pro 7‘nin parmak izi okuyucusunun kamera görevi gören bir “Home” tuşuna sahip olduğunu gözlemlemekteyiz ve öz çekim kamerası yer alan bölgeyi tasarımın içine yerleştirmişler.

Cihazın alt kısmına yerleştirilmiş olan 3.5 mm’lik kulaklık girişi dikkatlerden kaçmıyor. Son çıkan akıllı telefonlar kulaklık jak girişinden çıkmak için elinden geleni yapmasına rağmen Meizu, Yine eski geleneği yerine getirmekten kaçınmamış.

Meizu tarihinde ilk kez çift taraflı kamera çıkartarak bunun üstüne çift ekranlı telefon üretimin’de bil ilke imza atmış olacak. Tabi ki ortaya atılan bu iddialar doğruysa şimdiden söyleyelim meraklıları bu telefonu almak için sıraya girebilir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir